• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Mama, no jak nie, jak TAK :-D
Czy cudną mamą jestem....hmmm...powiem Ci, że jakoś uważam inaczej...ale to może wynika z tego, że jestem strasznie krytyczna dla siebie ;-)

reklama
Mamuś ja się usadowię około 19 na dobre :-) Pomieszkuję teraz u mamy i muszę się ukrywać z BB i z komputerem w ogóle :-p Mojej mamie w głowie się nie mieści jak tak można siedzieć ciągle przed komputerem :-p:-p:-p Kochana ja to bym chciała WSZYSTKO wiedzieć o Twoim gabinecie! Jaki zakres usług, czy sama będziesz wszystko robić czy z pomocnicą, w jakich godzinach, czy to daleko od domu, w jakiej okolicy będzie Twój punkt, czy wszystko gotowe i czy są już jakieś zdjęcia...:-p:-):-) Bardzo jestem ciekawa....i bardzo Cię podziwiam!!!! Naprawdę! Ja wiem, że szukanie pracy będzie dla mnie koszmarem, bo całkiem straciłam wiarę w siebie jako w kogoś z doświadczeniem....wiem, że będę musiała zaczynać od zera praktycznie....ale to też niewiele mi mówi :eek::eek::eek: Póki co siedzę w domu z Martynką, robi remonty i patrzę jak to te dzieci szybko rosną! :eek::eek:

Ewelinko a Ty jakiś urlopik dłuższy masz???

I gdzie Poczek i gdzie Kocurek???

Lil
:szok:ile pytań :-D

.................

a Ty ----> paczaj jakie mam muskuły ,jak nie przestaniesz tak o sobie pisać to użyję ich i zleję doopkę!!
proszę nie dać podkopac swojego poczucia wartości NIKOMU!!!
jak będziesz się rozglądać za pracą to ja na bank będę &&&& zaciskać ;))

mówisz ,że u mamy przebywasz ...
wlecę jeszcze wieczorkiem jak juz będziesz ;);)

Ostatnia edycja:
No Mamuś odpowiedzi konkretne! SUPER! Wszystko brzmi przepięknie! Ach te wszystkie zabiegi! Szkoda, że nie zostanę Twoją klientką :-) W każdym razie życzę Ci tłumów!!!! Tylko te godziny mnie zmartwiły - to znaczy wiem, że gabinet im dłużej otwarty tym lepiej - ale dla Ciebie tyle godzin poza domem pewnie nie będzie łatwe co? Myślisz sobie o tym jak to będzie?

A co do lańska to bardzo chętnie! Tylko tak wszyscy obiecują obiecują, a jeszcze nikt mi nie sprawił tej przyjemności :-p

Lil
kochana ,ale ja w poniedziałek bedę miała zamknięte ...
a w pozostałe dni praca po 9 h a etat gdziekolwiek masz na 8 godzin 5 dni w tygodu wiec ja nie będę pracowała dłużej ..
............

Ostatnia edycja:
yyy Mama to bym ci musiała listę podać;))) pudła do regału expedit, konika-łosia bujanego na prezent,yyyy bieżnik, tłuczek, trzepaczkę,nocnik:laugh2::laugh2::laugh2: chwilowo nic konkretnego;)) może jak mąż premie dostanie to dokupię sobie do salonu do komody stolik pod tv i może stolik do kawy;)) marzy mi się salon z serii hemnes, komodę już mam;)))

a jedziemy nie tylko do ikea, ale także na maltę, po garnitur męża do odbioru i parę sklepów trzeba by zlatać;)))

a Twój- Mamo- gabinet gdzie będzie dokładnie???

reklama
Paula
ooo to lista konkretna :) powodzenia w zakupach:)
ja po swoje zakupy jadę na początku stycznia i już nogami przebieram:-p
a adres Ci wyślę na PW jak juz otworzę :-)...w lutym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry