Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moniu widzę, że zaczynasz planować :-) Już nie mogę się doczekać Twojego remontu! A to szkło kiedyś widziałam u swojej koleżanki i bardzo mi się spodobało zamiast płytek...Kto wie może za 2-3 lata sobie coś takiego sprawię...
Maja dziś sama siusiu do nocniczka zrobiła i już nie kropelkę tylko duzzzzio)) a jaka dumna była) najlepsze jest to,że sama się pcha na nocnik a ja czasami mam dość jej ciągłego ubierania i rozbierania, bo się nie daje ubierać za bardzo))
Moniu dziękuje za pomysły ale to kupiła chrzestna i babcia)
Oj zaczynam zaczynam... tylko przeraża mnie łażenie za kredytem... w sensie fizycznym i logistycznym... Nie wiem KIEDy ja to zrobię... w pracy mam tyle do zrobienia że nie ma mowy o wolnym
a po pracy to już strasznie mało czasu... no i kosztem Wiki i czasu spędzonego z nią...
Paulinko gratuluję nocniczka!!! Krejzolka super! A u nas kuchnia, ale tylko płytki i malowanie ścian. Więcej nie, bo kuchnia podobno jeszcze droższa niż łazienka.......
Moniu z góry to wszystko ciężko wygląda - może się okaże, że nie musisz latać po 10 bankach - moim zdaniem najpierw udaj się do PKO BP - jak jest fajna promocja to można dobrze na tym wyjść...A bierzesz RODZINA NA SWOIM?
Lili właśnie do PKO ide w pierwszej kolejności Ale musze jeszcze ze 2 lub 3 odwiedzić żeby się zorientować i jakieś rozeznanie mieć.... RNS nie wiem ale chyba raczej nie... średnio mi się opłaca i nie chce mi się latac z językiem na brodzie i do końca roku załatwiać...