reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki forever!

reklama
Lilu ale który???;)))

chyba ją jutro do smyka zabiorę i zobaczę co będzie się jej podobać;)) bo oszaleć można od myślenia, za rok juz nie będzie taka bojaźliwa na dźwięki odkurzacza i innych sprzętów to się kupi, ale taki 1,5 roczniak to zagrycha;))

Paulinko mi najbardziej się podobają ten pierwszy, króliczek i ten z akcesoriami dla lali...

A co do prezentów to wiadomo, że w tym wieku dzieci na krótko potrafią skupić się na jednej rzeczy - także nie liczyłabym, że trafisz z prezentem, którym Maja będzie bawiła się godzinami hehehe :-):-):-):-):-):-)

Lil zażyję Cię teraz, jest jedna zabawka na której mojej dziecko potrafi się skupić cały dzień!!można po tym skakać, wkładać paluszki w oczy i buzię, tulić, miętosić....a jest to.............mama!!!!;)))

Hahaha Paulinko! Założę się, że Twój mąż również cieszy się z tej zabaweczki :-p

Bierz telefon! Wszelkie telefony są dla dzieci super zabawką!

no chyba ten mój mąż się cieszy;)) choć czasami trzeba oddać 'mamę' na gwarancję;)))

chyba zostanie telefon;))

ja zmykam prasować a mąż szuka czegoś na ipli do obejrzenia więc chyba się już nie pojawię, do jutra kobietki, kolorowych!!!

No nic Paulinko - ja tu widzę, że pomysłów masz sporo! Tak więc wklejaj co Ci wpadnie do głowy i ja Ci powiem co masz wybrać :-p:-p:-p A póki co do jutra - głowa mi dziś pęka i czas odpocząć.....

BUZIAKI!

reklama
Do góry