reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kout a ty chyba z moją mamą pieczesz bo ona dziś makowca robiła....i zawijańca z marmoladą bo jej ciasta zostało;)) jak bum cyk cyk!!! na skypie widzieliśmy z dzieciakami;)) moje dzieci życzą sobie ostatnio rozmawiać z babcią na skypie;)) plus taki,że oswajają się z dziadkami w anglii, których na żywo widzą rzadko...a tak to przynajmniej raz w tyg. prawie na żywo;))

postanowione, muszę iść jutro na małe zakupy i powoli zakończymy kwarantannę, Daniel nie kaszle, lekko nosem pociąga, Maja czasami smarknie, czy kaszlnie, lekko tylko charczy...albo to albo mąż będzie musiał mnie wysłać do domu wariatów;))

Lecę na House, więc tylko buziaczki dla Was! Zapraszam do oglądania łazienki na żywo, bo lepiej to wygląda. :-p Wy sobie o cieście rozmawiacie, a ja tylko siedzę i tyję...mam taki apetyt, że szok! Jeszcze świąt nie ma a ja już mam 2 kg na plusie...:baffled:

yyy Lil 2 kg??? to co ty kochana jesz??? a może @ niedługo masz mieć???bo ja tak jem na @;)))

Kout toście się z moją mamą zgadały;)) aaaaa a pierogi/uszka/krokiety robiłaś??? bo moja mama już tak i pomroziła, więc ja jej się pytałam dziś co ja będę mieć do roboty jak przyjadę;))

a ładnie to tak PeWować na boku????ładnie koleżanki???;PPPP

Ostatnia edycja:
Hahaha Kocurku przebrnęłam :-p Odpisałam. No nie wiem co jeszcze mogę zrobić :-p Eeee tam. Ach tam....Będziem żyć!

Paulinko no może @ też. Ale buzia mi się nie zamyka! Ciągle mi się chce jeść....A brzuch mam jakbym w ciąży była! :cool:

A co do PW Paulinko to dawno już konspiry nie było :-p Ja właśnie Twojego smsa odebrałam :-p Ale widzę, że już nieaktualny :-p

No bo tak całkiem bez konspiry to jak to tak...a pisanie do świętego mikołaja to nie konspira? :-p

reklama
Do góry