reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Witam,

Kuote
k suuper, że u lekarza pomyślnie :-) a co do spania, oby Jej zostało:tak:
Lili, ja tyż czekam na łazienkę :-)
a wannę, nie wiem jaką mam:zawstydzona/y: ale tak jak Kuotek myję czym popadnie:tak:

Resztę Babeczek pozdrawiam

Witaj Ewciu! Postukaj czy wanna plastik czy ceramika :-p I jaka firma :-p

Paulinko wszystkie ozdoby kupowałam w OBI w listopadzie. Domek to coś ala pierniczek - ale taki lekki - z pianki jakby. A reszta ozdób z jakiś tkanin, rattanu i nie wiem co tam jeszcze. Może jakbyś weszła na gazetkę OBI to by tam były te ozdóbki. Będzie lepiej widać jak większe zdjęcie wstawię. Jeszcze w weekend zawieszę parę prawdziwych pierniczków.

Lili, hahaha, nie no to nie jest na pewno plastik:-p
a firma:confused: zaraz rzucę okiem;-)

się zwie Roca:tak:
ale hm... jakoś takie dziwne to pukanie jest:eek: ale numer, teraz mam zagwostkę z czego to to jest:-D

Ostatnia edycja:
Ewciu Roca to też dobra firma :-) Kibelki mają rewelacyjne i bardzo drogie :-p To może ze złota ta wanna? ;-):-p Z białego złota oczywiście :-p

Dobijcie mnie bo już nie wiem w co ręce wlożyc w tej pracy...

codziennie siedzę do 23 a i tak widze że się cholera nie wyrobię żeby do świąt skończyć....

i przepraszam że się bardziej nei udzielam:((

Ewciu :szok::szok::szok: rób torta i wyślij mi kawałek - ocenię jak wyszło ;-):-p A wannę w takim razie na pewno masz z akrylu :-)

No nic chwilowo uciekam na spacer. A chce mi się jak nie wiem co :-p

reklama
Lil to się zamień, ja mam ochotę na spacer...nosz nie mogę wysiedzieć w mieszkaniu, ciągnie mnie na łażenie....

a moja wanna jest chyba z kamienia??? taka chropowata, każda smuga od brudu na niej zostaje, strasznie ciężka do szorowania....ale to stara wanna może dlatego;))

Do góry