reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kurka ja nie mam problemu bo teście w tym roku nie dojadą, więc wigilię i boże narodzenie z moimi rodzicami a 26 jedziemy do siostry M. i jego cioci, gdzie zbiera się większość familii
a jeśli chodzi o czasy kiedy teście dojeżdżali to było tak np. wigilia u moich rodziców a boże narodzenie u M. rodziców (3km odległości) a za rok na odwyrtkę- wigilia u teściów a boże narodzenie z moimi rodzicami

reklama
Paulinko ja mam House na komputerze. Nie wiem gdzie on w TV leci....

Co do teorii zaciążenia to ja już we wszystko wierzę - wystarczy że patrzę na swój brzuch....

A co do końca świata - podobno koniec świata odwołany, bo jakaś wyprzedaż jest w Media Markt? :eek:

Kocurku
ja Wigilię zawsze spędzam z moją mamą, bo ona jest sama. Nie mam wyrzutów sumienia. Mój brat od wielu lat w Anglii, więc nie mogłabym mojej mamy samej zostawić...Mój ojciec spędza ten czas ze swoją nową rodziną, więc nie mam wyrzutów. A mama M. też nigdy nie jest sama - odkąd zmarł tata M. to jeździ do młodszego brata M. bo tak sama wybiera, a do nas wpada w pierwszy dzień świąt. Jakoś na razie się to kręci i nikt się na nikogo nie obrusza na szczęście.

Lil wyprzedaż jest w salonie toyoty!!! w reklamie majowie tak mówią;)) i odwołują koniec świata;))

ale tak na poważnie...koniec świata i koniec bb?????????????????????????????????????????????????????????????eeeeeee niemożliwe;))))

Koniec BeBe????? Z jakiej racji???
Koniec będzie jak będę zrzędliwą staruszką, którą stąd wyrzucicie hahahahahaha

PeWu koleżanki, hę....???? :cool:

Ostatnia edycja:
Dobry:)

Żyję:-) i zabieram się do roboty:baffled::crazy::crazy:

Lili łazienka cudo!!!!! choinka też boska!!!

My we wigilię jedziemy najpierw do teściów potem do moich rodziców... w pierwszy dzień świąt do teściów, a drugi do rodziców:eek::eek:

Końca świata sobie nie życzę i już!

Na FB udostępniłam przepiękny filmik (zerżnięty od Ewelinki co prawda, ale to nie zmienia faktu że piękny!!!)

I mam myszkę do lapka:))

reklama
A ja wypuściłam pana, który mi silikon przy wannie poprawiał. Okazuje się, że on nie zastosował takich zaczepów do wanny od strony ściany - i akryl tak się właśnie będzie wyginał...i prawdopodobnie żaden silikon tego nie wytrzyma....muszę to z siebie wyrzucić - ZŁOSZCZĄ MNIE TE WSZYSTKIE BUBLE! Wydałam wszystkie swoje pieniążki na tę łazienkę, miała być idealna....i w sumie jest, ale jak przyglądam się bublom to się złoszczę!

Gdybym teraz robiła łazienkę to na pewno brałabym dokładny projekt co jak ma wyglądać...bo czasem faktycznie mini kawałek ścianki zostaje i prawie niemożliwym jest docięcie takiego kawałeczka kafeleczki....Inaczej rozwiązałabym kwestię lustra - zrobiłabym na kafelkach - takie podświetlane taśmą ledową...No i mozaikę na wannie kazałabym staranniej położyć....a już o tym grubym pasie silikonu wokół wanny nie wspomnę :baffled:

Przepraszam MUSIAŁAM to napisać....

Moniu jaka znowu robota??? :szok:

Do góry