reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Lili po angielsku piszę:)) I dopiero zaczynam, bo to moje pierwsze projekty i chyba mi się podoba:)
Praca byłaby bardziej emocjonująca gdyby nie niezrównoważona emocjonalnie dyrektorka...
Smacznego

reklama
MONI wytrwałości i zakończenia wreszcie na ten rok i ODPOCZYNKU!!

LILU a więc tak - największy bubel to brak lufcika w toalecie :dry:
Konsekwencje są opłakane dla receptorów nosa po użyciu toalety przez mojego pana, który chyba zasypia wykończony, zamiast spuścić sprawę rurami OD RAZU zanim nabierze zabójczej mocy :baffled: Nie ma kędy uciekać ta moc, powiadam Ci, DRAMAT :oo2:

Kolejny bubel to prysznic. Taki bezpośrednio na podłodze. Bo ładny kurna :/ Woda wylewa mi się poza jego granice i rozmaka futrynę drzwi i szafki. Nie używam :dry:

Kocurku eee tam.....te kwestie ja mam codziennie - a okna to moja łazienka nigdy nie ujrzy :-p Jeszcze na 2m[SUP]2[/SUP] to wiesz jakie to jest sprężenie? :-p Ja to myślałam o jakiś fugach spartolonych hehehe :-p No ale dziękuję Ci za wszelkie dobre słowo :-) A można poprawić u Ciebie kwestię lufcika? Okno masz?

Moniu kochana to Ty masz wiele ukrytych talentów jak widzę! Podziwiam! Jeju jak ja Ci zazdroszczę tej pracy! Jak Ty tam trafiłaś?? Ja przeglądam ogłoszenia i niestety mam teraz takie podejście, że do niczego się nie nadaję - boję się, że za długo w domu siedziałam :-(

Lili dali ogłoszenie na asystentkę... długo robiła tu papierkowe sprawy, takie wiesz zwykłe biurowe... dopiero ostatnio jak wróciłam z macierzyńskiego powoli cos się zaczęło ruszać i od sierpnia się uczę pisać projekty...
Nie wiem czy jest czego zazdrościć... ja tu bardzo często myślę że głupia jestem i do niczego sie nie nadaje... zrobię dobrze 5 rzeczy o 6 zapomnę i ta 6 jest roztrąbiana wszędzie,a ja zbieram ochrzan... Tak to tu działa. często spać nie moge z nerwów... ale to nie temat na ogólny....

Bubli łazienkowych mam dużo, ale nie mój dom więc mało mnie obchodzi....\
dzięki Lili za uwagę z wanną - będe pamiętać jak już kiedyśśśśśśśśs będę kupować (nie mam czasu zająć się kredytem i kupnem mieszkania)

Ehhh Moniu a nam tak by się dodatkowa pensja przydała.....I się boję czy znajdę pracę...ale oczywiście doceniam brak stresów i nerwów...i spokój....i czas na BB......a co do łazienki ja żałuję, że paru rzeczy wcześniej nie wiedziałam...ale nie narzekam za dużo, bo ogólne wrażenie jest bardzo dobre :tak:

LIL okna niet. Wyliczam dalej - nierówno położone kafle łazienkowe, jeden utłuczony. Okropna robota silikonowa, byłam z noworodkiem u mamy jak się to robiło. Partackie i wulgarne połączenie kafli z podłogą w całym domu, miało być zupełnie inaczej. Pomylony włącznik światła do toalety - bezsens. Totalny bezsens i idiotyzm z pozostałymi włącznikami i rozmieszczeniem punktów oświetlenia... pomyślę co jeszcze :/
Odklejają mi się takie ozdobne fifa rafa paski na drzwiach. Kostki klamkowe się przekrzywiają..
Drzwi frontowe się same otwierają, a niby już poprawiane!

Ostatnia edycja:
Kocurku nie mówimy o wyprzedażach :-p A co do bubli to u mnie silikon też tragedia - ja nie wiem kurka o co chodzi z tym silikonem???? Nie da się starannie???? A resztę też bogato opisałaś - ale tak się zastanawiam czy tylko Ty to widzisz a innym nie rzuca się w oczy czy jednak wszystkim rzuca się w oczy? Bo ja się poważnie zastanawiam czy moje buble są dla każdego widoczne czy tylko dla mnie :eek:

reklama
Przepraszam. Wydawało mi się z tą wyprzedażą :-p

LILU krzesło takie wysokie obrotowe trzeszczy jakby się świat kończył! Kawałek okna mi się ułamał :(((
yyy co tam jeszcze, teraz mnie nie zatrzymasz jak zaczęłam :baffled:

Kawa mi się wysypuje do wewnątrz ekspresu! Zmielona! I muszę ją odkurzać i wycierać, a to niełatwe jest..

Ostatnia edycja:
Do góry