reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Nie dołuj się LIL. Jak człowiek po raz pierwszy robi dla siebie, to nie przypilnuje za cholerę ;) Czyli już rozliczone w całości? Majster dostał wszystkie pieniążki?

Ajajajaj nie będę tu smęcić przed świętami....Postanowione - wanna i cała obudowa do wymiany. Płytki są ok położone. Lustro też da się poprawić. Wytłukę to co jest i nowe się porządnie zainstaluje. Będzie dobrze. Tylko zanim ja na to kasę uzbieram to ze 2-3 lata o ile pracę dostanę...

Kocurku tak kasa cała już poszła....Gościu naprawdę się narobił. I ogólnie bardzo w porządku jest...tylko na wannie się wysypał....ale obiecał, że wymianę wanny zrobi nam za darmo...tylko wtedy czy brać jego i pilnować czy lepiej komuś nowemu zapłacić???

Lili nie dołuj się!
Wiem jak to wkurza jak chciałabys miec idealie a tu wyłażą takie buble.... Pogadaj z majstrem i pokarz mu przynajmniej te większe! niech poprawia... przecież na pierwszy rzut nie dało rady wszystkiego ze szczegółami obejrzeć...

Lilu kochanie spróbuj majstrowi wytłumaczyć buble i nie przejmuj się kochana, spróbuj się skupić nad nadchodzącymi świętami;)) i rodzinnej atmosferze;))

idę ją uśpić, przed chwilą zwinęła pudełko z pierniczkami z kuchni!! ja zaraz oszaleję przez nią;))

Kout na 's' bluzeczki na Daniela od 12zł!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moniu dziękuję! Myślę, że tutaj tylko wymiana wanny i całej obudowy pomoże...No i wymiana lustra....

Paulinko, Kocurku - gdzie ta wyprzedaż, bo ja nie widzę???? :eek:

My też spać idziemy...

reklama
Do góry