reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

chyba przesadziłam z ilością papryczek...ciągle mam ogień w ustach...ale ja je tak lubię;)))

ufff dobrze,że mam mało pieniążków to jakoś dam sobie radę wmówić,że na wyprzedaż w smyku mnie nie stać, jak na razie;))

kurka a może jednak by skarpetki zamówić???? albo nie....przed sylwestrem chcemy z M. jechać do kina sami, to może zajedziemy do smyka, tylko czy tam też będą takie fajne ceny??

a gdzie reszta?????

Ostatnia edycja:
reklama
Do diabła z tym. Nie odbiorę poprzedniego zamówienia ze smyka - ogrodniczki, bluzeczka, dwa komplety skarpetek. Ogrodniczki te co mamy jeszcze będą dobre przez miesiąc, dwa. Tamto zamówienie było za 80zł. Dołożę 20zł i mam komplet sukieneczka i bluzeczka (ta z myszką i kotkiem!), buciki na wiosnę i pięć par skarpetek :))))))) Ponad 80zł taniej. Ale dostanę po świętach.

reklama
jak zamówisz za 120zł to masz gratis do domu;)))

ooo trzymam kciuki by Oleńka padła ;)))

hmmmmm z 3 bluzeczki i 2 pary dresów dla Daniela bym zapłaciła 95 zł!!! jeszcze jak bym dorzuciła skarpetki dla Mai i bluzeczkę to bym miała dobre 120zł i gratis dostawę!! no to utknęłam.....

Ostatnia edycja:
Do góry