reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kocurku sprawdziłam, że akurat z tego rodzaju butki niedostępne :-p Ja ostatnio w CCC sporo fajnych butków widziałam w dobrych cenach...

Maciuś jedzie do mnie z pierniczkami mniam mniam - także niedługo zniknę do wieczorka....

reklama
Kocurku mała ma połowę rzeczy po bracie, połowę od koleżanki, trochę od szwagierki, trochę od kochanych koleżanek :-p a część kupuje jej babcia w lumpkach. Raz jej kupiłam nowe rajstopki w H&M - śliczne ciemno szare takie....Jak patrzę na te wszystkie nowe ciuszki to bardzo bym czasem chciała coś kupić, ale w związku z tym, że nie pracuję to ciężko. Jakbym pracowała to na pewno ubierałabym moje dzieci troszkę firmowo - przynajmniej na wyjścia jakieś :-p A tak to każde ubranko z innej parafii :-p Jak na jarmarku hehe :-p

Martynka zawsze się pięknie nosi :))

Popieram wniosek Pauliny o okazanie nam poczochranych loków :-):-D

A wiesz.. ja Kamilowi też baardzo niewiele kupowałam, dostawał po synach mojej koleżanki na szczęście, bo nie wiem w czym by chodził... :sorry2:

A Oli kupuję, ale bez szaleństw :) Tylko to, co potrzebne :) Sukienusia będzie właśnie wyjściowa :D

Ostatnia edycja:
Kocurku odkąd Martynka chodzi uwielbiam ją w sukienkach :-) I bardzo bym chciała Oleńkę w sukience zobaczyć :-) Co do loczków to coś wkrótce obiecuję!

Na razie coś tam mmsem poszło :-p

Ostatnia edycja:
jestemmmmmmmmmmmmmmmm
mąż dzieciom czyta i pewnie zaraz padną wredoty te moje....

a ja obmyślam plan....jakby tu trochę oszczędności ruszyć i zakupić mojemu synowi rzeczy na wiosnę...dla Mai mam dużo, jemu będzie teraz brakować trochę t-shirtów

jeśli chodzi o ubranka, to dla Daniela nie dostaje nic od nikogo, czasem mama czy teściowa coś zakupią (teściowa zawsze błędnie w rozmiar celuje bo rzadko go widzi), dla Mai do roczku miałam trochę po Danielku, czasem mi szwagierka coś da po swojej córci, ale są to rzeczy często w tragicznym stanie i jak chcę jakąś sukienusie dla Mai od niej, to muszę się wysilić by to jakoś wyglądało (odplamianie,porządne pranie czy trochę sierści zniknęło i takie tam,,,)czasem moja mama też coś kupi lub ja upoluję w lumpku czy na wyprzedażach, ale daję jakoś radę, aaa czasem coś odkupię od koleżanek, których córcie już powyrastały;)) jednym słowem- kombinuję jak się da;))

Aaaaaa LIL jakie loki!!! :-):szok::-D:-D:-D Niesamowite! Dzięki!!

Kolejny makowiec upieczon. Tym razem na kruchym spodzie i przykryty ciastem murzynkowym, potem się zaleje czekoladą :)))))

Przy okazji i murzynek się zrobił. Jutro jabłecznik, bo to jedno z niewielu ciast konsumowanych przez mojego syna ;)
Pojutrze tiramisu :)

reklama
Do góry