Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lili dziękuję i powtórzę jeszcze raz że łązienka śliczna!!
My w domu bo mąż z temperaturą a i ja nie do końca zdrowa..
Mamuś oj żywiołowe to to strasznie!!! Ale bardzo mnie to cieszy! I to ze nie stoi jak sierota jak jej dzieci zabierają zabawki, ze potrafi tak ładnie się bawić chociaż dużo czasu spędza w domu z nianią...
Lil
dzięki kochana ..przy wolnej chwili zawsze postaram sie do Was wlecieć
obyś pospała kochana..i żeby dzieci też spały bez problemu
my również w domostwie
Tomi był wczoraj na inwenturze od 6rano do 1 w nocy dziś ..
ja od rana w pracy i teraz kończę gorące kakao i czuję jak mnie błogość ogarnia
Mamuś czyli spać idziecie przed 24? Jak u Was ze strzałami o północy? A co do pracy to jednak cały grudzień pracowałaś jeszcze?? Bo ja byłam pewna, że w listopadzie skończyłaś pracować, ale pewnie coś poplątałam :-) Dzieci już u Was śpią?
Mi się tak dobrze rozmawia, ale w każdej chwili mogę zniknąć hehe :-)
ja w końcu uśpiłam małego urwisa i idę na kolację i film z mężem Padam zresztą więc nie wiem jak długo wytrzymam
Małą coś męczyło i była taka maruda przez pół dnia tylko na rękach... chyba brzuszek bo po kupie zupełnie inne dziecko - a głupawki takiej dostała że bardziej nas ostatnie 2 godz wymęczymy niż cały dzień (latała w kółko, kazała nam tańczyć, skakać itp...
Mam nadzieję że Młoda się nie obudzi przez te petardy...
Miłego wieczoru
Lili żeby nie było że tylko Mamie pokazuję filmiki Ty masz na ofcach