reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Hehe Asionku co Ty z tymi rogami? :rofl2:

Kocurku i co z tą kawą?? ;-)

Każdej z Was dziękuję za życzenia noworoczne! Dziś mamy piękną wiosnę i aż się chce! :-)

Kaczki uciekają przed chlebem, ja się dziś musiałam włamywać - a raczej wyłamywać ze swojego mieszkania, bo mnie pan zamknął na 4 spusty - a takiego słońca to ja przegapić nie mogłam! O NIE! :-p No i zaczynam 3 sezon HOUSE.

I wołam POCZKA!!!!

Ostatnia edycja:
dobry dobry dobry....powróciłam;)))

wczoraj w południe wróciliśmy do siebie, święta super, trochę się rodzinką nacieszyliśmy, sylwek spokojny z moimi rodzicami, ale nie ma to jak u siebie;))) nie mówię o tym że wzięłam się już za sprzątanie, wyprałam do dziś 3 automaty prania, rozebrałam choinkę bo bidulka z tęsknoty igłami rzuciła (na szczęście dzieci miały małą sztuczną, więc dalej jest świąteczna atmosfera;)), byłyśmy z Mają na zakupach, bo lodówka pustkami świeciła a Danio poszedł dziś znów do przedszkola;)!!!!

zaczął się nowy rok więc trzeba by coś nowego sobie wymyślić do roboty, nie wiem czy przez te święta całe za odchudzanie najpierw by nie wypadało;)))

aaaa propo książki o której ostatnio pisałyśmy - 50 twarzy greya- wiecie kochane że to trylogia taka? druga część to 'ciemniejsza strona greya' a ostatnia to 'nowe oblicze greya' = czytam teraz ostatnią część i się zastanawiam jak na razie czy autorka nie powinna zrobić tylko 2 części??? bo jeśli chodzi o drugą część to tam jest najwięcej odpowiedzi na motywy działania pana greya- erotyka dalej rządzi ale w końcu można trochę rozszyfrować pana greya;PPPP
Asionek poleć swoim kolegom, którzy czytali pierwszą część tą drugą, ciekawe czy by im się dalej podobało;)??
a same książki mają w sobie coś takiego co strasznie wciąga;))

poza tym w niedzielę byliśmy z M. w kinie, poprzedziły to małe zakupy i na wyprzedażach obkupiłam Daniela za 100zł : 3 bluzki, spodnie dresowe i 5pack majteczek (h&m, smyk i reserved) a Mai kupiłam tylko skarpetki, bo tego nam brakowało;))
a propos, wiecie że mój 4 letni syn ma rozmiar ubranek 116??!!!!!!! i nowe buty muszę mu kupić!!!jakie będą lepsze kornecki czy bartek????? bo geoxy mi się przejadły.......
no i byliśmy na 'hobbicie' w kinie, kocham kino petera jacksona i nową zelandię za widoki;)) film świetny, choć się zastanawiamy z mężem czy warto było iść na 3d, bo efektów nie wiele, tylko ciekawa jest rzecz, jak z małej książki o hobbicie jackson zrobił trylogię??????????? kolejna część wychodzi w tym roku;)))))

co ja jeszcze miałam???

pomyślę a w międzyczasie poczekam na zdjęcia pewnej Ufolki (obiecane!!!!);))

eeejjjjjjjjjjjjjjjj ale gdzie są koleżanki??????

Ostatnia edycja:
Paulinko ale wszędzie Danielek musi kupować 116??? Bo ja kupiłam teraz Maciusiowi bluzeczkę (w SMYKU online! zgadnijcie dlaczego akurat TAM! :cool2: Kto mnie podkusił???? :cool2::cool2:) na 116 i za duża....za 2 lata chyba będzie dobra dopiero. Myślę, że spróbuję wymienić, bo ja chciałam teraz na wiosnę fajną bluzeczkę...On kocha stworki na bluzkach, ja kocham paseczki i takie coś wynalazłam:

Cool Club, Bluzka chłopięca z długim rękawem, Muppets, rozmiar 110 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

No tak właśnie widzę, że produkt już niedostępny....:baffled: To albo będę 2 lata czekać, albo oddam i kupię coś innego...

Tak skrótowo, bo goście właśnie do mnie wchodzą. Będę później...

Ostatnia edycja:
e hehe nie udało mi się wgrać, wrócę do domu za godzinkę i się wtedy postaram solennie :-p

LIL udanego goszczenia! Bluzeczka superfajna, może jeszcze coś wynajdziesz :tak:

reklama
Do góry