reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Monia ;)))
ale masz żywioł w domostwie hahahaaa kochana jest:)))
Mateusz musiał mieć cierpliwość :))
no i jak ładnie znajomości nawiązuje ;))

no i taki pilot od tv na 2 nóżkach;))
rozbiegany słodziak -->ukochać i pogilgotać w brzuś po kąpaniu :-D

Lili dziękuję:) i powtórzę jeszcze raz że łązienka śliczna!!
My w domu bo mąż z temperaturą a i ja nie do końca zdrowa..

Mamuś oj żywiołowe to to strasznie!!! Ale bardzo mnie to cieszy! I to ze nie stoi jak sierota jak jej dzieci zabierają zabawki, ze potrafi tak ładnie się bawić chociaż dużo czasu spędza w domu z nianią...

Kochane ja powoli kładę spać dzieciaczki i potem jakiś filmek z panem. I spać :-)

Moniu zdrówka! Sylwester w łóżku nie jest taki zły :-) Przynajmniej się człowiek na drugi dzień dobrze czuje :-)

Mamuś jeszcze raz buziaczki dla Ciebie! Baaaardzo miło Cię widzieć :-):-):-)

Może jeszcze zajrzę tu potem - zobaczymy jak się ułoży :-)

Lil
dzięki kochana ..przy wolnej chwili zawsze postaram sie do Was wlecieć :)
obyś pospała kochana..i żeby dzieci też spały bez problemu:tak:

my również w domostwie:tak:
Tomi był wczoraj na inwenturze od 6rano do 1 w nocy dziś ..
ja od rana w pracy i teraz kończę gorące kakao i czuję jak mnie błogość ogarnia :-D

Mamuś czyli spać idziecie przed 24? Jak u Was ze strzałami o północy? A co do pracy to jednak cały grudzień pracowałaś jeszcze?? Bo ja byłam pewna, że w listopadzie skończyłaś pracować, ale pewnie coś poplątałam :-) Dzieci już u Was śpią?

Mi się tak dobrze rozmawia, ale w każdej chwili mogę zniknąć hehe :-)

reklama
ja w końcu uśpiłam małego urwisa i idę na kolację i film z mężem:) Padam zresztą więc nie wiem jak długo wytrzymam:)
Małą coś męczyło i była taka maruda przez pół dnia tylko na rękach... chyba brzuszek bo po kupie zupełnie inne dziecko - a głupawki takiej dostała że bardziej nas ostatnie 2 godz wymęczymy niż cały dzień (latała w kółko, kazała nam tańczyć, skakać itp...

Mam nadzieję że Młoda się nie obudzi przez te petardy...

Miłego wieczoru:)

Lili żeby nie było że tylko Mamie pokazuję filmiki:) Ty masz na ofcach:)

Do góry