reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Liluś
dziękuję kochana ...dziękuję ---> wsparcie teraz na wagę złota :sorry2::-)

pamiętam ,że cos pisałaś o remoncie łazienki--> czy juz zakończony ??
mozna opijać :-D

aaaa
Monia i Tobie też wszystkiego naj!!

Mamuś można opijać - pokazywałam zdjęcia - niestety buble też są i to WIELKIE - zdjęcia też były....Ja już na dziś napita jestem i najedzona, że hej! Od jutra dieta! A Tobie na pewno wszystko się wspaniale uda! Nie widzę innej możliwości....Mam wrażenie, że wszystko robisz z sercem a takie coś zawsze popłaca! Będzie dobrze!

My idziemy teraz na fajerwerki. Buziaki!

Mamuś u nas też wiosna! :szok::szok::szok: Krzaki już bąki puszczają :szok::szok::szok: TFU PĄKI oczywiście :-p Ale zanim ja sandały założę to muszę najpierw do Ciebie na pedicure :-)

Lil
aaaaaaaaahahahahaa spadłam z kanapy--> bąki mówisz;)) każdy puszcza co umie hahahaa

zapraszam na pedicure jak najbardziej ;)
dziś pijąc z moim mężem opiję też Twoją łazienkę co by płytki sie trzymały:)

ASIONEK
dla Ciebie też naj,naj ...kurka tak mi sie na raty przypomina :sorry2:

Asionek miała urodziny????? STO LAT KOCHANA!!!!!!!!!!!!

Mamuś a zdjęcia będą będą - dla Ciebie i Asionka specjalnie - tylko daj znać kiedy będziesz! BUZIAKI!

To lecę na chwilę na dwór!

Mamuś dziękuję za pamięć:)

Dziewczynki wszystkim wam chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze w tym nadchodzącym roku!!
Dużo siły, dużo wytrwałości, samych sukcesów, cudownych ludzi u boku i spełnienia absolutnie wszystkich marzeń!!!!!

Monia
dziekuje :))
bardzo ważni są ci życzliwi ludzie u boku..

Lil
nie ..Asionek chyba nie miała urodzin..naj Jej życzę na ten nowy rok..

a jak wrócisz to wstaw foto ja jeszcze trochę będę na bb:tak:

reklama
Mamuś chcesz moją pannę pooglądać? to ci na pw prześlę linki:)

I bardzo miło jest wiedzieć że są obok życzliwi ludzie:) to zawsze dodaje siły do walki z tymi nieżyczliwymi:)

Do góry