reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Asionek - fajnie że Nat już zdrowy i że taki dzielny u lekarza. Mój Ig też taki zaczepniś, każdego w sklepie musi klepnąć, zaczepić i zagadać po swojemu. Z cycem cię rozumiem w 100%.... najlepiej to przyssać się na cały dzień.
Babcia pewnie rozpieszczała wnuka przez cały pobyt?? :)
Hej Paulina :)

reklama
Emy dzień minął prawie spokojnie, musiałam jedynie jechać z Danielem do lekarza bo z siusiakiem mamy problem, potem byłam u koleżanki i dzieci mi się wyhasały;))) teraz słodko śpią a ja ściągnęłam ebooka i czytam;))

hej :)

kurcze Nat juz w Pl zaczal spac dlugo rankiem , ale od prawie tyg. wstaje przed 10 rano :szok::rofl2: klae go po 19 ... niby fajnie , bo sie wysypiam w koncu hehe , ale kurcze mam caly dzien rozwalony i nie moge sie jakos ogarnac w tym nowym systemie .. nie wiem kiedy drzemka , kiedy obiad , kiedy spacer nic nie wiem :rofl2:

Emyly mojego Nata to sie nie da porozpieszczac , bo nie lubi sie przytulac , na rekach byc tez nie lubi po sekundzie sie wyrywa :/ wyjatkiem jestem ja i cyc hehe ale to tez tylko jak ksiaze ma ochote i sam przyjdzie :) wiec nikt nie porozpieszczal mlodego :)

Paulinka co czytasz ? :) ja dostalam od meza 50 twarzy Greya i musze sie za nia zabrac skoro taki hit :) tylko kiedy ?

a gdzie reszta ekipy ?? :-D

hej hej

Asionek ja właśnie skończyłam czytać 50 twarzy...i teraz czytam ebooka drugą część czyli ciemniejsza strona greya;)))

a tu cisza dziś znów???

dziecko młodsze mi zasnęło, starsze poszło podlewać z babcią pomidory,hahaha bidulek myśli że jeszcze rosną;))

miłego weekendu!!

Dobra nie będę taka i coś napiszę. Jeszcze przetrawiam święta, ale ze zgagą i ciężkim żołądkiem też można coś skrobnąć....

Asionku WELCOME BACK! :-) Dobrze, że jesteś już w domku i że Natanek zdrowy! Ale że nie mogłaś się dostać do lekarza to mi się wciąż w głowie nie mieści!!!! Pewnie jakiś wirus zaatakował małego??? No i akurat trafiłaś na spore mrozy - a jakie temperatury u Was? A cycem się nie martw - wcześniej Ci dużo o tym napisałam, ale nie wiem czy czytałaś. W każdym razie stopniowo rzucajcie ten nałóg :-) Jak ja - największa maruda i panikara (hehehe) rzuciłam to każdy może rzucić :-p A zdjęcia łazienki jakoś wkrótce wrzucę...ale w tej mojej małej klitce łatwiej buble sfotografować niż całość...w każdym razie obecnie kocham tę swoją łazieneczkę i mogłabym tam całe dnie siedzieć....

Paulinko jeszcze raz - przepiękne te Twoje zdjęcia!!!! Ależ Ty masz fajne dzieciaczki :-) No i ciągle piszesz o książkach :-) Mów mi co z tymi twarzami Greya??? Skrajne opinie czytałam na temat tej książki. Warto czytać czy szkoda czasu???? Ja teraz mam dość dobre kryminały z biblioteki. Do czytania w wannie się nadają :-p

Kocurku pomiaucz troszkę - dzięki jeszcze raz! Takie miauczenie miłe dla mego ucha ;-)

Na razie tyle, bo dzieciaczki wołają.

Lilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja ciągle czytam;)) masz rację;))
a czytam greya;)) mnie się podoba;)) nie chodzi mi tu o szczegółowe opisy tego co pan grey robi w sypialni (to akurat może razić co niektórych czytelników- stąd różne opinie czytelników) ja się skupiam na psychologicznej stronie tej książki, a emocje w niej zawarte robią swoje,choć niektórzy mogą się czepiać że pan grey jest chorym człowiekiem...ja próbuje go zrozumieć i mam nadzieję,że cała trylogia skończy się pozytywnie

a jak wrócę do siebie to zamierzam polować na 'trafny wybór' j.k. rowling- ponoć fajna nowość;))

a gdzie właśnie Kotki nam zniknęły???;))

Paulinko przyznam, że wywołałaś mnie tą rozmową o książkach :-p Ja o tym bez końca mogę....książki to totalne oderwanie od rzeczywistości - podobnie jak seriale :-p:-p:-p Kocham takie nałogi :-) Zachęciłaś mnie do przeczytania tego Greya...To mówisz, że są ebooki???? Ciekawe czy są też audiobooki....Bo ja nie lubię czytać na komputerze..A sceny erotyczne to mnie na pewno nie odstraszą :-p W końcu nie sięgnę po tę książkę dla podniety hehehe :-p:-p

A jak Ty polujesz na książki????

A Kocurka to mam wielką nadzieję, że nie ja wypłoszyłam ;-)

reklama
Paulinka no to jeszcze bardziej zachecilas mnie do ksiazki :) znajomi plci meskiej co czytali byli zachwyceni hehe ciekawe dlaczego ? :rofl2:

Lili u nas cyca w dzien juz od dawnaaa nie bylo , jakos po 7 miesiacu skonczylam awac i byl spokoj , dawalm tylko na noc i w nocy , a w Pl jak byl chory tylko cyca chcial i wisial na mnie ciagle :/ i do dzisiaj przylazi mala rzepa i mi grzebie w staniku ... wiec znowu przeprawa mnie czeka od poczatku , czekam az te 4 sie przebija i trzeba sie zabrac za to juz na powaznie :)

Do góry