reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Oo EMY jakie kochany synek :))))))))))))

Sky Tower miał być dwa razy wyższy, ale apartamenty się nie sprzedawały tak dobrze i inwestor go skrócił :-p

Na razie idę, bo nie daję rady hehe

reklama
he he to mąż ma fajną pracę :)
człowiek dwoi się i troi, biega po sklepach, przeszukuje kolejne strony allegro w poszukiwaniu zabawek, a te najfajniejsze są pod ręką :)
Kot - o właśnie, Sky Tower. Jeszcze wyższy?? toż może się w głowie zakręcić. A patent z nieotwieralnymi oknami wydaje mi się trochę yyy dziwny. Zapewne super nowoczesne klimy dają radę ale nie ma to jak otworzyć sobie okienko z rana na wiosnę.

Ostatnia edycja:
witam się poświątecznie:)

Ja od 2 dni u rodziców więc czasu średnio:( Chora jestem (tak z bólem gardła, gorączką itp) a Młoda ząbkuje i nie daję rady... U mamy jest siostry córeczka więc trochę lżej bo panny się sobą zajmują.

Może wieczorem nadrobię i uda i sie co nieco dopisać...

jestem i ja w koncu :)

dziekuje bardzo za kciuki za Nata :)
25 juz jakby zdrowy byl calkiem ... do lekarza sie nie dostalismy :szok: porazka kurka Wawa i zadnego pediatry to jakis zart normalnie , a na ostry dyzur jechac nie chcelismy , az tak zle nie bylo na szczescie, bo tam wiadomo co sie dzieje :/ kilka h czekania , albo lepiej :/

widzie nie tylko u nas na Wigilie pala rodzinka chora ...

powrotna droga porazka :/ dobrze , ze Natul taki dzielny jest , bo ja nie wiem jakby bylo , o 3 rano pobudka i bylismy po 22 !!

bylam u nas u pediatry nie naszej , bo nasza ma urlop i na szczescie Natul zdrowy prawie , osluchowo czysto za to zeby sie przebijaja wiec Monia witaj w klubie :/
pediatra w szoku byla jaki Nat rozgarniety i grzeczny :) powiedziala , ze jakby wszystkie dzieci taki byly to normalnie praca jej to by bajka byla :)
skubaniec wbiegl sam do gabinetu tak mu sie spieszylo , zamknal za soba drzwi hehe
podczas badania lezal na lezance jak kloda i usmieszki tylko posylal lekarce :) jak badala go stetoskopem stal jak zaczarowany i odychal jak stary :) nawet w gardlo dal sobie zajrzec i ladnie aaa robil , a tego sie balam , bo jeden madry lekarz tak mu sprawdzal kiedys gardlo , ze maly mial uraz przez pol roku jak nie lepiej :/

chyba juz w zime do Pl nie jade :/ zimno kurka jak cholera bylo przez kilka dni , wszedzie ludziska chorzy , pol rodziny tez wiec same zarazki wszedzie .. na Wigilie odwilz wiec czlowiek nie poczul tych Swiat nic .. ale ogolnie bylo bardzo fajnie :)
rodzinka cala zachwycona Natem :) i z wazajemnoscia hehe lecial do kazdego , gadal z kazdym , z dziecmi uper sie bawil wiec mielismy spokoj :)
mama mowila , ze pewnie w Pl bedzie spokojniejszy , bo nowe wszystko tyle ludu i tak jak jej mowilam Nata nie rusza nic hehe

z cycem za to porazka :/ przez ta chorobe przysal sie na maksa i cale dnie lapy w bluzce takze jest jeszcze gorzej zamiast lepiej :rofl2:

Paulinka cudne fotki !! ja musze swoje zgrac na kompa :)ale beda !!

Lili ja chce lazienke !! tyle czekalam hehe i nie zalapalam sie na fotki :(

buziaki i do jutra :)

reklama
Do góry