Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulina PIĘKNE )))))) dziękuję! Maja bardzo poważnie podeszła do kolacji Jak ona potrafi ładnie do zdjęcia siedzieć! Moja to nieuchwytny cel hahahahaha
nie to był mestatozaur, o ile taki istnieje)) Daniel ma niesamowitą wyobraźnię) a jak święta u koleżanek??? bo u nas spokojnie, przejadłam się i trochę się naodwiedzałam)
Paulina - kreatywność przez Twojego syna przemawia po prostu, nie będzie jak wszyscy tylko po swojemu, oryginalnie Kot - a właśnie się dobijam ostatnimi kawałkami ciasta a marudność mojego syna sięga hen hen.... całe szczęście już śpi...
Byłam ostatnio we Wroc, trzeba przyznać że ten Sky center czy jak go tam zwą urósł wysoko...
czekam na santa klałsa
a w prezencie dostałem karton po pieluchach i rolkę po ręcznikach papierowych. Moje ulubione zabawki