• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

EMY nie żartuj sobie! Ta choinka była absolutnie okropna i nie taka jak chciałam. Musiałam obciąć jej gałęzie na dole i protezować na górze, gdzie była łysa i wykopać ja trochę z donicy i podnieść, żeby była do ludzi podobna :-D

O rany.. Ola nie szykuje się spać, a ja mam jeszcze tyle do zrobienia ..:sorry2:

reklama
DSC_1583.jpgWłasne prywatne trzy zęby

O widzisz Paulina, dobrze, że o kapciach napisałaś :)) Muszę syneczkowi zamówić jakieś cieplejsze z futerkiem hehe.
21 myślę, że będzie w sam raz, bo Maja chyba dopiero co wyrasta z normalnego 21, nie?

papa LILI !! Korolowych :D

My w łóżku, Ola butlę kończy i udaje, że spać będzie ;)

A ja mam tyyyle roboty jeszcze :/

tak Maja dopiero wyrasta z 21, syneczkowi z futerkiem?????......właśnie sobie jakieś wyobraziłam, hahahahahahaha...

Ola śpi????

dobra, skoro nawet Ola się szykuje do spania to ja też zmykam;)) kolorowych i do jutra!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Lili jaki ring?? :))) ja to nie kumata jestem hehe

Paulina super napisalas o ksiazce moze recenzje powinnas pisac ? :)

Kotek zdjecia super !! Olenka przeslodka i jakie wloski jej uroly :) super z was rodzinka :) widze na fotach tez bokiem , tylem jete hehe , ja mojego opierdzielam kurcze nie mam zdjec prawie , a jak juz mam to albo glowa ucieta , albo malo co mnie widac ..

Koteki Ty i Oleńka slicznie - jak zwykle :))

Narazie tyle bom chora.... antybiotyk i zwolnienie... i ledwo żyję... ehhh

o kurcze Monia , a co cie tak wzielo ? zrowka duzo !!

super zabki :))))

aha i ja urodzin nie mialam , mam w sierpniu jak cos :)
chora bylam i dziewczyny zyczyly mi powrotu do zdrowia hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry