reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
ale tu pusto :szok:
myslalam , ze bede nadrabiac godzinami ...

u nas maz w domu od czwartku i same wiecie :)

do tego misio w nocy spac nie mogl z bolu i do 5 rano wlaczylismy wiec bylo zombi :cool2:

wciagnelam sie w czytanie hehe i wlasnie skonczylam czytac :)

ja jak Paulinka czytam teraz lekka lekture :) a tak to ja czytam wszystko wumie jak leci oby bylo co poczytac :)

niuniek spi od 20 i mam nadzieje , ze dzisiaj bedzie lepiej !!

Kawa raz dla Kouta!!!...a Ty opowiadaj co to za koszmary się działy??

images

dobry wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
Teściowa (ta wspaniała od krokietów) .............. a myślałam, że ja jedyna dostałam naprawdę absolutnie fajną teściową :eek: A tu GROM z jasnego nieba. I to jaki.....

Kout nie ma takiego kogoś jak absolutnie fajna teściowa...niestety....moja potrafi być fajna,ale jak czasem coś wywinie....

pisz co się stało, pobolejmy razem;)))

ja chwilowo przepraszam, zmykam z Mają do sklepu po makaron do rosołku bo braki mamy i jeszcze chlebek w piekarni zamówić;)) do 11 wrócę na pewno!!!;)))

Ostatnia edycja:
Ja taka już duża a taka naiwna jeszcze... :confused:

potem może powiem.. :dry:
W sumie to wygląda na jakieś wielkie nieporozumienie, ale kij z tym, się powiedziało co się o mnie myśli, a kuotu powiedzieć pewne rzeczy to jest błąd, bo kot sobie potem nie radzi z niechęcią :dry: nawet jak się sprawy poodkręcają, to coś zostaje..

Są gdzieś szkolenia z radzenia sobie z teściami? Zgłaszam udział!

A poza tym, co u Was słychać..? :-p Pustawo coś :blink:

MONI wyzdrowiałaś?
ASIONEK i MONI - u nas zęby tak dają popalić, że muszę małą w nocy nosić na rękach :/

LIL............?

EMY mi myśl o powrocie do pracy spędza już sen z powiek. Żeby tylko mała zaczęła zasypiać o 20 to sobie poradzę ze wszystkim sama. MUSZĘ przygotowac lekcje z dnia na dzień, a jak nie ma G to jak to zrobię z Olą zasypiającą o 22? No i jak zacznie mi chorować, to co..? Przecież nie mogę sobie tak chodzić na zwolnienia :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
trochę nam na usypianiu zeszło;))

lekki mrozik u nas, więc spacer na szybko;)) nie lubimy marznąć;))

o to nieźle musiało się Kout u Ciebie zagmatwać z teściami,że na szkolenie chcesz iść, jeśli takie jest to ja też poproszę;)) i Ola w nocy na rączkach??? od zęboli wrednych??? u nas tylko maruda a w nocy dosypianie z nami na łóżku..
a Ty kiedy planujesz do pracy wrócić???

ja w piątek poszłam do jednego żłobka państwowego zobaczyć i się przeraziłam, odrzuciło mnie od tamtego miejsca i serce mi prawie pękło że miałabym Maję tam zostawić, znalazłam inny, prywatny, muszę tam zadzwonić i się umówić na wizytę, a tak to zaczęłam przeglądać oferty pracy....
ciężko mi przekonać samą siebie, że powinnam iść do pracy, jakimś cudem nie potrafię myśleć o tym,że miałabym małą komuś zostawić, co prawda są dni,że od jej marudzenia padam na twarz, czasami zostawiam ją i Daniela z moimi rodzicami, ale nie wiem czy ja jestem gotowa iść do ludzi....

poza tym wczoraj mi się ząb ukruszył-jego bok- i muszę do dentysty się umówić...

Do góry