reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Dzień dobry :)

Dręczy mnie wizja powrotu do pracy hehe ;)) Najbardziej mnie dręczy to, że Ola zasypia ok 22, więc nie mam teoretycznie kiedy się przygotować - a na przygotowanie lekcji na następny dzień i poprawienie prac, testów itp. (a jeszcze trzeba siebie wylansować!:p) potrzebuję ze dwie godziny dziennie.. no cóż, mam tylko nadzieję, że jak będzie musiała wstać o 6.30 (jakoś o 7 będziemy wyjeżdżać), to tak się w dzień namęczy, że padnie wcześniej. A z drugiej strony, jak panie mi ją wyśpią w tym przedszkolu, to nabierze sił i co wtedy...:eek:

W każdym razie wiem jedno - będzie ciekawie jak wrócę do pracy :-p

ASIONKU haha a to łobuziak! :-D Zdrowiej szybko! :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dobry....
w ciągu 2h ubrałam dzieciaki, zapędziłyśmy Daniela do przedszkola z Mają po śniegowych chodnikach, byłyśmy na poczcie wysłać przesyłkę do Koutków i w jeszcze jednym sklepie....teraz dogryzamy drugie śniadanko;))

mnie też dręczy wizja pójścia do pracy....spać przez to nie mogę

oki już 10.30. zbieram się uśpić małą, będę pewnie po 11;))

Ostatnia edycja:
Ja jestem zaganiana z lekka ;) Robię dziś imprezę dla rodziców z okazji rozwiązania przez moją mamę umowy o pracę. Walczyłyśmy dwa tygodnie z tym, ale udało się wywalczyć pieniądze za zaległy i niewykorzystany urlop itp.

Także jestem jednym okiem :)

A teraz drugim :p

Ostatnia edycja:
Kocurku gratulacje dla mamy!!!!!!!!! Super!

Ja pisać nie mogę, bo obskubuję pranie....wyprałam całą rolkę papieru toaletowego z ciemnym praniem......były tam moje ulubione czarne jeansy.......szukając w necie pomocy natrafiłam na następujący komentarz :eek::

"Koty prane być nie lubiom
smile.gif
,ale mój był.Wyprany i odwirowany.Teraz
już się z tego śmieję,ale co się napłakałam ,to tylko ja wiem.
Nadmieniam,że kot żyje,ma się dobrze, a ja przed każdym użyciem
pralki włażę łbem do środka bębna i wtrzeszczam gały co by
śierściuchowi mojemu kochanemu wirówki kosmicznej nie zrobić.
Biedak miał jazdę bez trzymanki , a ja stan przedzawałowy."

reklama
Do góry