reklama

Staraczki forever!

A dziękuję dziękuję... szaleństwo nocne było że hoho! :-p
Ola standardowo padła 22.16
Ja się rozbudziłam usypianiem (paradoks :/) weszłam na kompa i zeszłam o 24, a zasnąć nie mogłam do 2 :dry:

reklama
drugie pranie wstawione, szklanki się piorą, jęczybuła sam nie wie czego chce, dzień jak co dzień
o właśnie Paulina, przypomniałaś mi o bibliotece - czas się tam wybrać
Kot - a jak się udało wczorajsze przyjęcie

ufff zasnęła...ale ile namarudziła to jej ...

byłyśmy w bibliotece, Maja ma książki z kubusiem, Daniel z bolkiem i lolkiem a ja parę dla siebie, Maja fajnie sobie książki wybiera w czytelni;))) idzie paść ze śmiechu;))

hej :)

ja jestem , ale zaraz ide lezec !! normalnie padam , moje dziecko chce mnie wykonczyc :/ zamienia sie w diabelka ...
dzisiaj wrzucil na jezdnie swoj bidon z woda pod samochod jadacy :/
juz nie wspomne , ze ciagle cos chowa i nie mozemy znalezc i ogolnie wscieka sie okropnie :cool2:

mi na szczescie przeszla choroba :)
dzisiaj szukalam ze znajoma wozka jakiegos dla jej malej spacerowego i kurcze nic wsumie nie znalazlysmy w sklepach tutaj kicha na maksa trzeba neta wertowac hehe
moze macie cos co mozecie polecic , nie za drogiego ?

Monia gratki !! jak mala przezyla ? :) pisz , pisz ja czerpie info przed tym wielkim krokiem ehe

Kotek o nieprzespanych nockach nic nie mow ... dziwne , ze ja jeszcze chodzic daje rade ;-)

buziaki dla reszty bandy ja sie zmywam na kanape :)

Ola w dzień nie spała, usypiam ją teraz od dwóch godzin, dałam sobie właśnie spokój.... siedzimy w łóżku i się bawimy :sorry2:

Cały dzień zaganiany :/ i chyba nic więcej nie chciałam powiedzieć..

Aha :) My też się wybieramy do biblioteki! Ja muszę przedłużyć trylogię o Marsie (ciekawe dlaczego :P) no i jesteśmy na etapie książeczek już od dawna - najlepsze są te o zwierzątkach i jedzeniu :D

ASIONKU ja już nie mam słów normalnie na to niespanie, pobudki itp. :(

I co mnie najbardziej cieszy to to, że Ola, mimo swego dynamicznego charakterku, potrafi się pięknie w łóżeczku sama skupiać na oglądaniu książeczek :)))) Rano oczywiście, zaraz po butli ;) bo później do łóżeczka już nie wchodzi..

reklama
Witam drogie kuleżanki.
Wybaczcie nieobecność, ale po nowym roku nie potrafiłam wszystkiego ogarnąć, a teraz zaraz będzie miesiąc jak jestem bez neta. Pozdrawiam każdą z osobna, buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry