reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
dobry;)))

Emyly ale mają fajne body i rampersiaki;)))

Ewcia a to że dopiero mały za 3 mies. będzie mieć 2 latka i nie ma jeszcze dwóch dwójek to naprawdę źle???bo Maja miała tak dziwnie, wyszły jej wszystkie jedynki, potem górne 2, potem 4 i dolne dwójki, teraz męczymy się z 3......

Kout i jak nocka???

my zaraz mkniemy do jednego sklepu przymierzyć jedną bluzeczkę i odchorować ją;) jeszcze do krawcowej i wracamy, tylko że po 13 jedziemy do poznania i ikei;))

dla mnie Emy;))) często tak mam że coś mi się spodoba i choruje na to...do momentu aż tego nie przymierzę i się okaże że paskudnie w tym wyglądam, wtedy zdrowieje;)))))

a w ikei same drobiazgi;)) jedzenie do gotowania dla dzieci do zabawy, bibeloty do wystroju mieszkanka, fartuszek dla Wiki Moni, kosz na śmieci i takie tam;)))

oki lecimy;)) będziemy później;))

Ostatnia edycja:
Gry,

Kuotek, mam nadzieję, że w tym tygodniu w końcu mnie podłącza do świata, a taką cichą że to będzie dziś hahaha

Paulina, no i u nas też tak szły, najpierw dolne jedynki, potem formę, wszystkie czwórki i na tym koniec. Nie wiem czy źle aż tak jest, ale wolę to sprawdzić :) za dużo wczoraj dr Google....

o rety usypiałam dziecko przez 1,5h!!!!

Kout i Ty mi to ot tak pokazujesz??? obok ikei mamy m1, tam też jest 5.10.15;))) może zajdę?? a jak chcesz do ikei to przyjeżdżaj, pojedziemy razem;))

to ja lecę, u nas znów śnieg pada, miłego dzionka!!

Ostatnia edycja:
reklama
Pauli.. ee niee.. "tak ot" to nie pokazuję :no: Płacę za to zdrowiem psychicznym!
:-p

Ewcia no to czekamy :cool2: Nie wypominając, masz spore zaległości w fotkach hehe

Paulinaaaaa co tam w IKEA ??

Ostatnia edycja:
Do góry