reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulina, a dziękuję,u nas oki. Mały szaleje, oj szaleje, ze prawie na nic poza nim i domem nie mam czasu. Martwią mnie Trichet Jego ząbki, ale wkrótce idziemy do dentysty, to o wszystko wypytam

Ola nie śpi... jestem normalnie wykonczona tym... No zebym ja nie miala ani jednego wolnego wieczoru w przeciagu paru tygodni...?

Witaj Ewciu.. :) Miło, że wpadłaś :)

kurka to lipa jak nic skoro nadal nie śpi....a może trzeba by się kogoś poradzić, np. lekarza??? bo ile ona na dobę przesypia??? Maja coś ok. 12-13h.....

Ewcia to się nie nudziłaś, a co z ząbkami się dzieje???

Kuotek, współczuję, że nadal borykacie się z nie spaniem. U nas Miki ostatnio wstaje ok 4 rano :/ No chyba, że śpi do 5:30 ale wtedy kilka razy sie przebudza w nocy

No nic, ja się żegnam bo za dużo dr Google...

Właśnie, co z ząbkami Ewuniu..??

Pauli.. Ola śpi od średnio od 22 do 7 - 7.30. W dzień czasami godzinę. Wychodzi 9-10h i to jest absolutnie wszystko.. Kiedyś było tylko 8h, więc chyba powinnam być zadowolona...
A ja jestem po prostu zmęczona.

Paulina, Kuotek, martwi mnie brak dolnych dwójek. Nie patrząc mały za niespełna 3 msce skończy dwa latka. A dziś jeszcze wyczytałam ze może to być spowodowane brakiem zalążków czy jak to tam się nazywa....
Także dziś zapisałam Go na wizytę adaptacyjną no i zobaczymy co lekarka powie o ile Miki da sobie zajrzeć w buźkę

Ostatnia edycja:
reklama
Dostała drugą butlę, bo przecież zgłodniała znowu i niby udaje, że do spania się zabiera... zobaczymy.

Kolorowych :))

Ewcia.. na pewno wszystko gra :) Daj znać, jeśli będziesz mogła i powiedz, kiedy znowu się podłączysz do sieci?

Do góry