reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinka, może później najdzie ;-)
póki co wystarczy mi smażenie...

coś Łobuz nie zasypia...:eek:

Kuotek, hahaha
tośmy się dogadały:-Dmi dwa razy nie trzeba powtarzać hahahah zaraz coś powrzucam, ale za niedługo usunę:-p

Mały jeszcze śpi, obiadek przyszykowany:tak:
fakt, obudził się, bo zabrałam Mu młotek z którym zasnął w ręce:-p ale młotek oddałam i oczy ma zamknięte:tak:

pomocnik jak się patrzy:-)

Radość z wiertarki bezcenna:-D

kto powiedział, że zimą nie da się robić babek:-p

:-)

z przyjaciółką:-D oj, żebyście widziały Jego jak zobaczy gdziekolwiek biedronkę :-D nawet dojrzy na produkcie:-D

a takiego krzesełka to na pewno nie macie:-p

Ostatnia edycja:
Ewcia ale cudny ten Twój chłopak, na ostatnim zdjęciu wygląda na starszaka;)) a że da się posadzić jeszcze w dziecięcym krzesełku!!! moja gwiazda za żadne skarby tam już nie usiądzie

nie mogę jej uśpić coś dziś....pewnie padnie w drodze po Danielka...

reklama
Paulina, póki co jeszcze siedzi w krzesełku:tak: i może jeszcze posiedzieć trochę, zanim zrobimy albo kuchnię, albo zamienimy się za mieszkanie hahaha (ale kiedy to będzie, to nie wiem:-p)
eeee, jaki starszak:-p toż to maleństwo:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry