Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to tylko moje dziecko nie cierpi swojego krzesełka i zaraz po roczku chciało siedzieć po dorosłemu na taboreciku???) ale chociaż powiedzcie mi,że tylko nie moje nie śpi teraz)????
Tak na styk te ubranka! Ale to dobrze, bo mam już zapas większych, a na teraz akurat mam niewiele Jutro się cykniemy na biało-granatowo Ale wiesz co, chyba najbardziej cieszą mnie bodziaki bo najbardziej potrzebowałam właśnie takich i to białych Dziękujemy!
nie ma za co Kout, ta kurteczka jest trochę obłudna wiesz?? wydaje się na styk a starcza i starcza na dłużej, bluza jest już dużo mniejsza, a takie bodziaki to klasyka w szafie, w sumie to był 3pak ale jedną parę, bardziej eksploatowałam i zostawiłyśmy sobie pod sukienkę) wredzioch ze mnie)
oki, dziecko samo się pokłada do spania, idziemy po Danielka, może zaśnie po drodze....
kurka, wyszliśmy na spacer i trzeba było wracać po 15 min bo wszystko mokre, sypie i sypie. No nic, jakoś przetrwamy cały dzień w domu Paulina - nam do spania też dalekooooo, a za co Danielek bedzie przebrany??
hahah, Igor NIGDY w krzeselku nie chciał siedzieć. Jak je to musi cały czas chodzić, chociażby w kółko, gryz i rundka do okoła pokoju, a dopuki nie chodził to był wrzask :/ Ewcia - przystojniaka masz domu jak się patrzy
mamy taką lampę ale czerwoną, do pokoju dzieci) dobrze się przy niej czyta bajki na dobranoc i bardzo wytrzymała jest) Maja ją testuje co jakiś czas i zrzuca z parapetu)