reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kupiłam komplet bodziaków, piżamek i majtów. Rany boskie co za ceny! Te piżamki ze zwierzątkami są tak super kolorowe, że jako bluzeczki i spodenki podomowe na lato posłużą, bo nie mają mankietów ze ściągaczami i w ogóle nie poznać, że to piżamki :D
Resztę ominęłam szerooooookim łukiem z ogromnym żalem :///

Mogę oficjalnie zamknąć kupowanie. Mam już wszystko :) Do przedszkola też :cool2:

808-925-X49.jpg
o teraz się udało;))

hej :)

widze nikt za mna nie tesknil ... ale i tak jestem :)

mialam awarie mozzili :/ na szczescie sie uratowala tylko w jakims dziwnym jezyku jest teraz :cool2:

my latamy cale dnie wiec malo nas w domu , dzisiaj po 19 dopiero wrocilam ....

u nas nocki tez srednie , a dzisiaj byla masakra od 1 rawie nic nie spalam do rana :/ maly kopal materac nogami jakby mu one przeszkadzaly i taki zly byl , ze zasnac nie moze :( ale to chyba jeszcze nie czas na bole wzrostowe ? ...

kurcze ciagle cos :/

takze Kotek lacze sie w bolu i ja chce spacccccccccccc wiecej w koncu nocami , bo juz naprawde czuje sie zmeczona :/

ASIONKU mam nadzieję, że u Was wymiotowanie samochodowe to rzadkość, tak jak u nas :/ Coś okropnego! Do północy czyściłam auto i prałam fotelik..

No nic, my idziemy na baję i butlę ;)

no u nas to byla jednorazowa przygoda na szczescie !! pewnie u was tez :)

przytul odemnie koteczka !!

aaa Asionek - właśnie też słyszałam o tym kozim. Igoru uwielbia wszystko co mleczne, nawet ten okropny nutramigen wciąga ze smakiem więc i z tym nie byłoby problemu. Ale na razie trochę się boję :/ dzisiaj w przypływie yy euforii, po tym jak wyniki wyszły okej dałam mu trochę słoiczka owoce z jogurtem, pewnie była tam go znikoma ilość a przy kąpieli zobaczyłam już całe plecy w plamach. Może zrobię tak jak poradziła lekarka - wymienię wszystkie ubranka na białe, bo to alergia na farbniki!!
A mój syn właśnie stwierdził że się wyspał :)

no kozie jest super :) serki kozie tez masz , sporo moich znajomych daje dziecia do picia kozie i jedzenia przy alergiach i super sie sprawdza , takze moze sprobuj ?

yyyy na szczęście (?????) to tylko ostre zapalenie gardła...antybiotyk na 6dni, no i katar zaczął lecieć....wymacany okrutnie przez panią doktor po brzuchu, widocznie wszystko od tego gardła, tylko że nic nawet nie wspomniał że go boli, ech....

uffff w takim razie zdrowka zycze !!
ja mialam wyrotek w wieku 4 lat usuwany i rzeczywiscie bol jest okropny i najlepiej sprawdzac zginajac noge w pozycji lezacej , ja nie moglam zgia prawie wcale tak bolalo i tak plakalam ...

reklama
aha i jeszcze zapomnialam napisac , ze Natul idzie do zlobka :szok:
znaczy zlobek to ala zlobek :) max 3 razy w tyg. i max 4 godziny dziennie...
od 4 marca mamy okres adaptacyjny , czyli na poczatku troche ze mna , pozniej troche ze mna i troche sam , a pozniej sam
nie spodziewalam sie , ze tak szybko to bedzie i troche mam stresa i w szoku chyba jestem hehe
no nic zobaczymy jak bedzie , a noz mu sie spodoba i bede miala chwile wytchnienia ? ...

Do góry