reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Asionek dobrze że jesteś;)) wybacz że nie wspominałam o Tobie ale trochę się zamotałam ostatnio;))
Natul już do żłobka????hmmm choć jak on jest taki aktywny to będzie też dobrze dla Ciebie- poczujesz co to znaczy tęsknić za dzieckiem i kiedy już się spotkacie będziesz pełna sił i cierpliwości dla niego- miałam tak z Danielem,mam też tak teraz, tylko gorzej z siłą i cierpliwością bo jak Danio jest w przedszkolu to Maja mi skutecznie czas organizuje;))))

kolorowych koleżankom, oglądaliśmy z mężem film i padamy jak muchy;))

reklama
Dzień dobry!

Wybaczcie, że ja ostatnio kompletnie nie nawiązuję do tego co piszecie, ale po prostu padałam na pyskacza heh.

Ale trochę udało mi się nadrobić :)

PAULI - i jak te buciki Cool Club na allegro? Udało się? My w naszych zasuwamy po śniegu i w śniegu czasem do godziny (bo nie mogę łatwo do kombinezonu kozaczków ubrać) i nóżki cieplutkie! Co z wspaniałe buciki...
Sukieneczki szkoda.

ASIONKU jakie wieści! Będę czekać z niecierpliwością na pierwsze relacje ze żłobka :)))))

MONI bardzo się cieszę, że Wikusia daje pospać normalniej :tak: Oby zostało!

MARAN - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRECZKI :D Niech zdrowo dalej rośnie. Ucałuj łobuziarę :))))))))))

EWCIA remonty w toku? Szafa się zmieściła? Jak z netem? Wracaj żesz! :D

EMY uuuu to takie przeboje macie z alergią? Jej... :sorry2:

SOL pozdrowienia :)) Co ma się wątek nie kręcić??? :-p

Dobry:)

Kawę mam:)))
I chciałam się pochwalić:) Normalnie dostałam wczoraj bukiet róż!! I ciasteczka mąż z Wiki mi upiekli:) Takie jak lubię i do tego w kształcie serduszek!!!!! W szoku jestem do chwili obecnej!!!

Zakupów waszych nie oglądam bom biedna... chociaż musze przyznac ze cudeńka.... ehhh

Paula dobrze że nei wyrostek...

Asionek jak ja ci zazdroszczę tego ciepła!!! My się kisimy w domu bo Młoda chora:( I juz mam dość... Lato chcę!!
A tak w ogóle to współczuje niespania... Moją rada na to jest odcycowanie!!! My się odcycowałyśmy zupełnie i od tamtej pory Młoda pokochała smoczka, to raz, a dwa to śpi od 20 do 6!!!!!!!!!!!!! Jak kwęka to smoczka dostaje i dalej śpi! Skończyły się nocne awantury o byle co, łażenie po mnie w nocy i różne takie akcje... Polecam!!!
I myślę że Natowi dobrze zrobi żłobek:) Zawsze to między dziećmi i jakieś atrakcje:) A i ty odetchniesz:)

Kotek juz zakupy do żłobka??? wow... chociaż w sumie się nie dziwię, bo potem czasu nie będziesz miała... A jak wam idzie nauka zasypiania wieczornego przed 22?

Witam,

Asionku, jej już żłobek :-)

Kuotek
, remonty może na wakacje... Póki co przemeblowanie :tak:
ale tak, szafa się zmieściła, bo została podzielona na 3 :-D:-D
a neta Kochana, to już mam od ponad tygodnia :tak:

Monia
, wow! Upieczone ciasteczka :-)
Super!

Resztę Babeczek pozdrawiam :-)

Monia - fju fju a to ci rodzinka niespodziankę zrobiła :) a jak tam sytuacja w pracy??

Asionek - moim zdaniem to taki "żłobek" bedzie całkiem oki. Natul pobedzie z dzieciakami, trochę bez mamy, napewno polubi to miejsce :) a Ty odpoczniesz, no chyba że do pracy się wybiierasz??

cześć Kot, Paulina, Ewcia :) miłego dnia

Dzień dobry :)

Wróciliśmy, zrobiłam obiad, Ola śpi, Grzesiek wraca z Wawy.. chyba pójdę coś jeszcze porobić, tylko co? :confused: Za dużo wszędzie bałaganu się nagromadziło :-p

Aha! Chciałam się pochwalić :) Załatwiłam Togusiowi skuteczny lek, nakarpia się kilka kropel na suche jedzonko i Togo zjada to bez problemu. I od wczoraj wrócił mój dawny kotek, widać że ulżyło biedakowi znacznie :)) Czyli musiał się już nieźle męczyć... przez pierwszą godzinę po podaniu jest na haju, siedzi tylko z rozszerzoną źrenicą, ale później je i miauczy i chodzi między nogami i jest taki zadowolony, aż miło jest popatrzeć, pomimo iż wygląda tak jak wygląda, czyli strasznie z tym guzem. Ale on tego nie wie ;) A Ola jest wobec niego bardzo uczuciowa, głaska i przytula i nie zwraca uwagi na deformację. Kochane dziecko...

Ostatnia edycja:
hej :)

my juz po obiadku i spacerku Natul siedzi i rozkreca zabawki srubokretem :szok:ostatnio najlepsza zabawa :cool2:

Kotek bede zdawac relacje , mam nadzieje , ze tylko pozytywne :)
dobrze , ze kotkowi lepiej !! oby tak dalej :)

Monika no wlasnie u nas niby cyc tylko wsumie do przytulenia , ale jednak jest :/ trzeba sie w koncu zabrac za to i skonczyc , bo ja zwarjuje jak sie w koncu nie wyspie normalnie , to juz trwa z 2 lata , bo w ciazy tez spac nie moglam i wstawalam o 7 rano do tego :/
takze ja mam juz dosc ...

Ewcia , a no juz , u nas "szkola " od 3 roku zycia wiec chce zeby maly wdrozyl sie troche , a nie pozniej taki dzikus byl i szok przezyl ... :)

cos mialam jeszcze i zapomnialam ...

reklama
Do góry