reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Dzień dobry!

Kocurku dziękuję - Maciuś lepiej - lekarstwa pomagają - wizyta w szpitalu w piątek, bo w czwartek nie dało już rady - mam nadzieję, że będzie dobrze! Maciuś jest w super nastroju i tego się trzymam, z ucha przestało lecieć!

Paulinko a wiesz, że ja chyba mam dokładnie takie same buciki, tylko nie nowe, a dość zużyte już, ale jeszcze się nadadzą :-) Też ten kolor :-) Co do kaszlu to nie pamiętam u nas - chyba nie było. U nas to było lato, więc w sumie nie było innych wirusów, na dworze cieplutko było. Jakby kaszel się nasilał to faktycznie zamów wizytę. Co do pudrodermu to u nas super się sprawdził i nie zmywałam tego wcale. Nic się nie działo. Jak dziś Danielek??? A Maja???? Jeszcze troszkę i będziecie z górki mieli! A mężowi udało się wziąć wolne? Mój wtedy też ze mną w domu siedział....

Co do wnoszenia towarów - ile ja za to wszystko kasy dałam przy przeprowadzce! Za wniesienie narożnika z montażem zapłaciłam 100 zł - ale mieszkam na 4 piętrze (za parterem to 5 poziom), klatka wąska, schody wysokie - MASAKRA! Sami nie dalibyśmy rady....Meble przychodziły w różnych terminach - czasem udało się załatwić pomoc, ale czasem było ciężko tak nagle kogoś znaleźć..ale fakt faktem, że żal kasy na takie wnoszenia.....

Asionku, Emyly, Maran - witajcie :-) Ja dziś popijam kawkę RICORE, ale bez rewelacji jakoś...Piłyście to kiedyś?

Lil mnie ricore też nie zachwyciło, spróbuj tego, pyszota!!!

http://dodomku.pl/produkt/36766/8711000305249/Douwe_Egberts_kawa_rozpiuszczalna_Crema_silk.html

co do dzieci, to oki, Danio nie gorączkuje, bawi się więcej, jest nawet kreatywny i klocki poszły w ruch, Maja psoci i marudzi, zaraz ją spróbuję położyć...
choć u Daniela nie widziałam dziś żadnych nowych krostek- jak długo nowe wyskakują???
pudrodermem posmaruje te mniejsze krostki leciutko ale te duże- zaklejone zostawię...zobaczymy jak to się uda, leki dzięki bogu (i Tobie;)) bierze;)) samą wysypkę ma nawet na stópkach i siusiaczku, nawet na głowie! ale tam nie smaruję,
czytałam też że czasami ospa wysypuje od środka gardło i pojawia się wtedy kaszel jako reakcja na to...
a M. chyba nie weźmie wolnego,wolałabym by nie brał, jeśli tylko Danio jest chory, gorzej gdyby dwójka poległa,

hej ho

mąż wrócił po 19 z pracy i teraz dzieci usypia, nie powiem ale ok 18 miałam dość wszystkiego.....

Kout fajne, mi się w tchibo strasznie podobają rzeczy na wielkanoc, rzeczy do jajek i nie tylko;)) może jakąś małą wyprzedaż zrobią;)) kupiłabym nawet po wielkanocy by mieć na za rok;))

Hej!
Na plac zabaw nie dotarliśmy ale odwiedziłam koleżankę za to, była kawka i pączki :p no i sciany trochę długopisem popisane ale może się zmyje
potem odwiedziny u babci i jakoś dzień minął. Na tchibo t nawet nie zaglądam bo pieniążków brak, tylko bym żałowała że nie mogę nic zakupić. K. właśnie pojechał do pracy więc i ja idę spać.
Jutro kawka punkt 7, zapraszam :)

A dziękuję, ale nie wpadnę, jutro Kamil ma na 9 i zamiaruję spać do 7.30 :-p

Ola szaleje, usypiam ją od półtorej godziny ze skutkiem żadnym :sorry2:

Łohoho zasnęła...sukces ;)

Ostatnia edycja:
reklama
dpbry

kawkę mam, kto pije ze mną??? jezzzzu głowa strasznie mnie boli, choć się wyspałam...

dziecko mi ozdrowiało, gdyby nie wysypka to bym nie wierzyła że był chory;))

ćwiczymy czesanie włosków, jeszcze trochę krzywo ale powoli się nauczymy i może Maja nie będzie ściągać gumek z włosków;)
Zobacz załącznik 542487Zobacz załącznik 542488

Ostatnia edycja:
Do góry