reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Ona teraz troszkę się zmieniła, potrafi pięknie siedzieć, książeczki oglądać, ale faktycznie jak szaleje to na całego! :-)

Zaraz przywiozą nam blaty i sprzęt AGD. Musimy to jakoś z mama wtargać :confused: bo za wniesienie 50zł to zgroza! Winda jest.

reklama
Kot - dzieki, Igioru ostatnie tygodnie ma fazę na cyca, tak średnio co 20 min, albo wrzask. najedzony, napity a awanture i tak zrobi, a w międzyczasie muszę go rowerem wozić
Dacie radę blatami, 50 zł to faktycznie przegięcie. Może jakiś sąsiad zobaczy i pomoże :)
Maju - proszę być grzeczną dziewczynką :) a mama niech napije się kawki :)

pojedziemy chyba dzisiaj z młodym do tychów na plac zabaw, może nie będzie wielkkiego błota i da radę trochę sie pobawić

Emy dzięki ale to nie działa na Maję;)) cały czas ją odganiam od tv, bo stoi tuż przed i oczka wpatruje,

ugotowałam buraczki, ziemniaczki obrane, jeszcze muszę tylko pulpeciki wyrobić, pranie już prawie wyprane a inne poskładane....nie wiem kiedy i gdzie znaleźć czas na kawkę;))

dobrej zabawy dla Igo!;) pogoda coraz fajniejsza;)

Kout wbrew pozorom lubię luksus;)));PPP

Maran ja moją wciąż odnoszę na kanapę od tv, może w końcu skuma że nie wolno....teraz się na szczęście klockami zabawiła..... a co tam jeszcze u Ciebie słychać???

reklama
Do góry