Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge sie juz 9 doczekac zeby go wyciagnac wpizdu i bedzie spokuj...
Brzuch mnie pobolewa od kilku dni. Zero plamienia. Nawet przytulańsko było jeszcze niby dzień przed @ a tu ani kreseczek ani @... Chyba napiję się śliwkowego winiacza babci. Ktoś chętny??

No to zeczywiscie. ..prawie niepokalane poczecie. . Kurde... boje sie teraz hehja sobie popijałam miodową naleweczkę moje mamy
kurcze no dziwne czemu sie sie tak spóźnia, albo jesteś z tych osób którym testy wychodzą na tydzień po terminie, albo Ci się tak owu przesunęła a nie wiesz o tym
pam - ja tak zaszłam w pierwszą ciąże że do dzisiaj zachodzimy w głowe jakim cudem, Mati jest prawie jak niepokalane poczęcie. Ja do dzisiaj to wszystko pamiętam, przed ślubem zrobilismy sobie przerwe no wiesz żeby było tak bardziej religijnie, ale na wieczorze panieńskim dostalam gadżety które chciałam od razu przetestować. Brałam wtedy tabletki,ale fakt że nieregularnie bo mialam migreny po nich, użyliśmy prezerwatywy, na dodatek seks był przerywany i w rezultacie trwało wszystko minute bo jednak stanowczo za duzo wypiłam i stwierdziłam że to nie ma sensu, na ok 4 dni przed owu. No i bach w ciąży... no jak to możliwe?