reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ashle- to mamy ten sam dzień cyklu. A ty prowadzisz wykres?

Co do termometru mam zwykły elektroniczny z miękką końcówką. Ale nie wiem czy po wypłacie sobie nie kupię nowego tej firmy micro coś tam. Na allegro po ok 30 zł są.

reklama
Góralka - no to ja mam niższy model, jak teraz patrze, i z jednym miejscem po przecinku :( osz.. pomyliło mi sie z poprzednik który strąciłam z półki nocnej i bach! po nim! a tyle mi służył! No nic, pocieszam się monitoringiem ;]

Ashle- ale rano masz taką wysoką ? No powiem ci ze troche wysoka.
Góraleczko- mi się ten jakoś widzi. Chyba przyzwyczaiłam się do miękkiej końcówki :-)
Kasieczek- ja też obecnie mam jakiś tańszy i nie narzekam, ale w domu mogą być dwa :) a co mi tam, chociaż termometr mi się należy. Testy owu szt 10 i testy ciązowe szt 10 zamówione ( zwykłe paskowe) A w domu już mam 5szt płytkowych :-) Uwielbiam to sikanie na testy, to moje nowe zboczone hobby :-)

emalia po ostatniej owu utrzymywało się po paru dniach 37,4(dlatego nastawilam sie na dwie kreseczki) i tak do dnia okresu kiedy spadło na 37,1 no i tak się utrzymuje - ale nie mam odniesienia, bo wcześniej nie mierzyłam tempki

Ashle- to musisz regularnie mierzyć i robić wykres. Daj linka w sygnaturce to będziemy sobie obserwować wzajemnie :)
Kasiu- a no zaopatrzyłam się, i tak mi przyszło na myśl ,że przydałby mi się w domu trzepak :-D:-D:-D I robiłabym tak :rofl2: he he. Właśnie nie mam za bardzo jak robić świece po zmianie łóżka. Jedynie poduszki pod tyłek sobie układam i kołyske robie :)

reklama
O trzepaku nie pomyślałam! ale mój miał kiedys drążek do podciągania na ramie drzwi! jakby go tak dac niżej :) byłoby! tylko ze go tu nie ma! ;p ale ogarne świece, jakbym na drażku wisiała to moj by chyba zwątpił ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry