reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dzień dobry, witam się znad herbatymalinowej i dzikiej róży z sokiem imbirowym,goździkami i cynamonem i cytrynką:-)Się uśmiałam czytając o drążku:-D Ja robiłam kołyskę i podkładałam poduszkę pod pupę i mówiłam "chłopaki szukajcie jajeczka":-D Baby, to jednak są walnietę,hahahaah:-)
Mam nadzieję, że będę tu mogła z Wami zostać:zawstydzona/y:
Miłego dnia;-)

Jestem i ja :-)

ale jesteście aparatki :-) ja mam taki drążek w domu ale jakbym się zawiesiła to razem z tynkiem bym poleciała...
ja lece po seksiorze do dużego pokoju i kładę dupsko na kanapie a reszta leży na ziemi :-)

:-D witam się i ja moje Panie. Wpadłam na chwilkę, bo zaraz lecę na zakupy kupić składniki żeby móc zrobić mój wymyślny obiadek :-D haha.

Wczoraj koniec kłótni, porozmawialiśmy sobie itp :-D no i oczywiście się pogodziliśmy :-D:-D

tym razem mój Pan się postarał i chyba przestudiował całą Kamasutrę jak się kąpałam bo niezłe akrobacje nam wychodziły :zawstydzona/y::-D

Butterku co dzisiaj serwujesz??

ja się pochwalę bo wczoraj sobie pierdyknełam sama "ombre hair" tak na poprawe humoru no i żeby trochę kasy zostało w portfelu a nie u fryzjera :-)

IMG_0010[1].jpg

witam się i Ja :) widzę, że Wy tu niezłe historie opowiadacie, uśmiałam się z rana :-D
Asiu pochwal się co gotujesz może ja zrobię to samo :) cieszę się, że konflikt zażegnany i było godzenie :)
a ja kurcze od wczoraj wieczór co chwile sprawdzam czy przyszła @ bo takie mam ciągle wrażenie, że coś mi tam leci a jak idę do wc to jest dużo białego śluzu. Brzuch mnie nie boli za bardzo tylko czasem takie lekkie kłucia mam więc generalnie nie wiem za bardzo co się dzieje bo te objawy wcale nie przypominają mojej zbliżającej się @ a tu już dzisiaj czwartek... także zobaczymy co to będzie. A może Wam się to z czymś kojarzy?

annie fajnie wyszły włoski!
nula no mi to się tylko z jednym kojarzy ;) jeszcze trochę i dwie kreseczki mogą się pokazać :)
Butterfly cieszę się że się pogodziliście !!

Dobre jaja z tym drążkiem :D

Ja od dzisiaj zaczynam testy owulacyjne. Zrobię jakoś pod wieczór bo mi wychodziły najlepiej ok 18.00.
Zastanawiam się tylko jak to będzie bo dni płodne nadchodzą wielkimi krokami, a mój małżonek jakiś taki
niemrawy :/ Ma jakieś przesilenie sezonowe, dosyć zimy, mrozu i siedzenia w domu. Wszystkie jego zainteresowania, hobby uzależnione są od pogody (motoryzacja, grzebanie przy aucie, czyszczenia i oczywiście ukochany motocykl).
Nie ma ani humory ani weny i jakoś mu libido oklapło. Do tego problemy w pracy, brak zleceń. Ehh no ja mam nadzieję,
że skoro idzie weekend to mu się polepszy, no i trzeba będzie wyciągnąć z szuflady jakieś sexy wdzianka bo to na niego na szczęście działa!! Kurd na głowie stanę ale go jakoś rozkręcę :D

Anulka obyś miała rację :) choć nie wiem jak przeżyję jeszcze te 2 dni do testowania... słuchaj na wielu facetów działają sexy wdzianka także wiesz jakaś sexy bielizna, może kolacja czy wspólna kąpiel i do dzieła :) ale teraz chyba taki czas, że się nic nie chce robić bo u mnie jest tak samo... nic mi się nie chce, ciągle bym leżała a za robienie rzeczy na uczelnię to już szczególnie nie mam ochoty się brać nie wspominając o pracy mgr...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry