reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
oj avensis tak bardzo bym chciała żebyś miała rację... ale wiem, że muszę jakoś wytrzymać jeszcze te 2 dni żeby zrobić test i modlę się tylko żeby ta @ wredna nie przyszła... a powiedz mi Ty też miałaś bóle podbrzusza? Tylko nie takie silne tylko takie leciutkie i kłucie w jajnikach?

oj avensis tak bardzo bym chciała żebyś miała rację... ale wiem, że muszę jakoś wytrzymać jeszcze te 2 dni żeby zrobić test i modlę się tylko żeby ta @ wredna nie przyszła... a powiedz mi Ty też miałaś bóle podbrzusza? Tylko nie takie silne tylko takie leciutkie i kłucie w jajnikach?

Dokładnie tak miałam i mam,delikatne pobolewanie,czasami i kłucie:tak:

annie. nie po cichaczu :-D ale jak nikogo nie ma to swoboda lepsza :-D:-D:-D! Ale mamy luz bo mój tata w tygodniu w pracy, a mama chodzi spać o 21 :-D albo czasami wcześniej hahaha :-D po to kupiliśmy sofę żeby nie skrzeczeć jak stare łóżko :zawstydzona/y: ale już płyta się roz****ła :-D haha trzeba będzie kupic sklejkę i naprawić :-D

i na pewno nas słychać bo raz aż się lampka nocna potrzaskała :))) hahaha

Ostatnia edycja:
Butterku to nieźle szalejecie :D kamasutra widać szkodliwa ale jedynie dla mebli :-D ja ostatnio chciałam na pralce ale kupiliśmy nową i bałam się że jak posadzę swoje dupsko to zostaną z niej zgliszcza :-p

:-D na pralce mi się jeszcze nie śniło :-D za to w samochodzie owszem, i wykorzystałam starego haha :-D dobrze,że miał wtedy omegę i można było tył rozłożyć :-D prawie jak łóżko :-D ale jeszcze go nie wykorzystałam w naturze (tzn. w lasku hahaha ) :-D:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry