reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ale naskrobałyście tego dużo ;-) już nadrobiłam i szczerze mówiąc nieźle się uśmiałam :-D
Emalia oby to faktycznie były sygnały na 2 kreseczki :)
a ja właśnie w 20 minut zrobiłam placek i już się piecze :) przepis mam od mojej babci, to placek widelcowy :)

Cześć baby :p ale wy dziś nie zaspokojone chyba na całej lini jesteście ;p

Ja ogarnęłam egzam i mam 2,5 tyg ferii :) tylko weekendziki w pracy!!he he !

No i zaczęłam stymulacje! 90 pln mam nadzieje ze to bedzie moja najlepsza inwestycja!

Kasia gratuluję zaliczenia sesji i zazdroszczę ferii :) ja mam jeszcze przed sobą 2 egzaminy i kilka zaliczeń. Ostatni 10 lutego... ale myślę, że jakoś dam radę i też będę miała ferie :) no widzisz takie mamy tutaj mało zaspokojone baby na tym naszym wątku :-D i życzę powodzenia, oby stymulacja pomogła i pojawiły się upragnione 2 kreseczki

Nula - 10 lutego to ja już kończe feryjki własnie!jak sie nie pojawi druga to chyba narysuje ją bo ile ja czekać bede :-D

ok - wczoraj posiedziałam do przed 3 a wstawałam o 6 wiec - dobranoc laseczki ;p mam nadzieje ze mi się przez to wszytsko nei będzie sniła PRALKA i annie !! buhahahah:-D:-D:-D

Wyginałam śmiało ciało :-D

ja chyba już na ten cykl nie kupuje testu ciażowego bo się raczej nie przyda ale zastanawiam się nad testami owu.
Tylko nie wiem czy mi to za mocno nie zamiesza jak temperatura pokaze co innego a pasek testu co innego...:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry