reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Tak czytam o mierzeniu temperatury i o śluzie i powiem Wam, że w tym cyklu w ogóle nie widziałam u siebie płodnego śluzu. Co prawda nie sprawdzałam przy szyjce, ale na zewnątrz nie było nic.
Jeszcze chwila i śmigam do domu, a jestem tak zmęczona i tak chce mi się spać, że szok

Annie u mnie jest tak ze jak dwa dni mam pozytywne testy owu to na 3 dzien ovufriend zaznacza mi owulacje.
Dziewczyny jak myslicie czy jak test owu ma termin do 01 2013 to uzywajac go pomterminie bedzie ok? Testy sa hermetycznie zapakowane

:-D emalia - kop w dupę :-D

patrzcie patrzcie! Obraz.png

Butterku co dzisiaj serwujesz??

ja się pochwalę bo wczoraj sobie pierdyknełam sama "ombre hair" tak na poprawe humoru no i żeby trochę kasy zostało w portfelu a nie u fryzjera :-)

Zobacz załącznik 533873

Świetne włosy, ja bym się bała sama. :tak:

annie. nie po cichaczu :-D ale jak nikogo nie ma to swoboda lepsza :-D:-D:-D! Ale mamy luz bo mój tata w tygodniu w pracy, a mama chodzi spać o 21 :-D albo czasami wcześniej hahaha :-D po to kupiliśmy sofę żeby nie skrzeczeć jak stare łóżko :zawstydzona/y: ale już płyta się roz****ła :-D haha trzeba będzie kupic sklejkę i naprawić :-D

i na pewno nas słychać bo raz aż się lampka nocna potrzaskała :))) hahaha

To widzę że u Was, aż wióry lecą:-D

:-D na pralce mi się jeszcze nie śniło :-D za to w samochodzie owszem, i wykorzystałam starego haha :-D dobrze,że miał wtedy omegę i można było tył rozłożyć :-D prawie jak łóżko :-D ale jeszcze go nie wykorzystałam w naturze (tzn. w lasku hahaha ) :-D:zawstydzona/y:

Ja lubiłam seksik na łonie natury, ale do pewnego momentu!!!!:wściekła/y: Kiedyś byliśmy na d jeziorem, tak pomiędzy krzaczkami. No i my zabieramy się do rzeczy, a tam widzę kogoś w czerwonej podkoszulce jak nas podgląda:crazy: Od tego momentu mam uraz:eek:

Ja dzisiaj w końcu miałam ostatnie kolokwium, i jestem wolna:-p
No ale widzę że Wy tutaj macie dzisiaj jakieś większe potrzeby:-D

Ja właśnie zjadłam obiad, ziemniaki kraszone, jajko sadzone i mizeria. Nie chciało mi się dzisiaj nic wymyślać.:baffled:

reklama
Witajcie ponownie, z mega bólem glowy ;/ pospałam z godzine, robotnicy tak dawali na remoncie, ze głowe szlag trafił. i musze sie położyc jeszcze bo nie ograniam! mój obiad zamówił, bo ja nie jestem w stanie funkcjonować!

Marcia jak dla mnie możesz! nawet kosmetyki jak nie były otwierane a sa po terminie to można używać! w końcu zamknięty był! Ale to tylko moje zdanie, ja bym użyła! ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry