reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witam i ja. Wredota powoli się kończy i czekam na testy owu :biggrin2:

Avensis- zostań kochana z nami i nie pij za dużo herbaty malinowej.
Buterrko- super ,że się pogodziliście. Tak trzymać :*
Annie- fajnie sobie zrobiłaś. Podoba mi się :) A na teścik może za wcześnie?
nULA- a może to na dwie piękne kreseczki. Czekamy z Tobą.
Anulka- trzymam kciukiza teściki. A może jakiś wieczorny nastrój? Świece, pejcze ha ha żarcik.:-D Może spróbuj go zaczęcić sposobem.

A ja na obiad dzisiaj zrobie makaron ze szpinakiem na życzenie małża mego :-D

Emalia dziekuję :) no ja mam dostać @ 27-28 ale wątpie żeby coś się zmieniło bo mam tak wysoką prolaktynę że raczej niemożliwe żebym zaszła. Mam plan zbic ja w tym miesiącu.
Jak robisz makaron??

:-D haha. Trzeba zainwestować :
4811712.jpg

Haha dziewczyny jak ja wyskoczę z tańcem i pejczami to on się prędzej posika w majty niż coś mu się podniesie :-D
nie no mam tam jakieś asy w rękawach, ale trzymam je na odpowiedni czas ;) a teraz niech hoduje piękne tłuste plemniczki dla mnie :-)

ŁOOOOAAAAAA!!! Jaki strój :) no jak mojemu deprecha sezonowa nie przejdzie to trzeba będzie zakupić :D

Ostatnia edycja:
emalia--> malinowa herbata nie bardzo dla kobiet w ciąży?:no: Nabędę dziś o smaku pomarańczy.

Umówiłam się na wizytę do gina na 30.01. Wiem, że to może być za wcześnie, ale wole wcześniej iść i uzyskać odpowiedź na wszelkie dręczące mnie pytania. Później 13.02.mam kontrolę u kardiologa i liczę, że wszystko będzie OK.
Dziewczyny, mam wrażenie, że to wszystko się dzieje, ale tak trochę obok mnie. Cieszę się bardzo i wiem, że i eM i Teściowa i moi Rodzice będą się bardzo cieszyć i kurczę, tak ciężko mi milczeć, że na teście są II kreseczki. W sobotę Im powiem:tak:

W ogóle, to chciałam powiedzieć, że jesteście super i cieszę się, że trafiłam na to forum:tak:

reklama
Haaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jestem rozwalona :-D
Ale wy macie fantazje.

Annie- jeszcze nic przesądzonego. Jeszcze kilka dni zostało do terminu więc głowa o góry. A co do prolaktyny, to już inne rzeczy widziałam i dziewczyny zachodziły. Jestem cały czas z Tobą!:tak: Makaron gotuje :) Szpinak smażę na masełku na którym wcześniej odsmażam zgnieciony czosnek. Jak sie podsmaży dodaje śmietanę , pieprz i sól i włala :) na wierzch można jakimś serkiem posypać.
Anulka- hoduj , hoduj. Mój sobie sam wczoraj ziarna dyni zakupił. He he lekcja nie poszła w las :)
Avensis- z tego co wiem, herbata malinowa, zielona i niektóre ziółka nie sa wskazane w ciązy. Jedna raz na jakis czas nie zaszkodzi, ale nie wolno przesadzać. Ja uwielbiam czarną herbatkę z pomarańczą z biedronki. Pudełko w tydzień znika:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry