reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Annie ja powinnam dostać @ w sobotę o ile ten cykl też będzie miał 28 dni, także test chcę zrobić w sobotę właśnie.
Asia a jakie te cukiery toffi? Bo też się wybieram do biedrony to może kupię parę :-) a jak robisz tą sałatkę? z kapustą pekińską i majonezem m. in.?

nula a są takie na wagę :-D w białym papierku :-D i iryski takie małe kwadratowe :-D trochę się kleją ale są dobre! i kosztują 0.99 zł za 100 g :-D ja wzięłam po 3 garści i tych i tych i zapłaciłam ponad 3 zł :-D

tak sałatka z kapusta pekińską na to mięsko z kurczaka podsmażone z przyprawą kebab/gyros na to ogórek konserwowy,kukurydza na to majonez i ketchup i przykrywam jeszcze kapuchą :-D

Annie a kiedy powinnaś dostać @? ja robiłam testa w środę bo nie mogłam wytrzymać ale też wyszła 1 krecha ale to wiem, że było za wcześnie także teraz będę robić dopiero w sobotę chyba, że ta @ przyjdzie
Asia to ja robię taką samą :) ja szukam jakiegoś pomysłu na kolację bo obiady to babcia gotuje a ja robię mężowi zawsze kolację i na dzisiaj nie mam pomysłu...

Ostatnia edycja:
reklama
:-D moje misterne plany zostały zawalone :-( myślałam,że mój tata wróci w sobotę z trasy ( bo mama idzie w sobotę do pracy ) i myślałam,że chata będzie wolna :eek: a tu teraz mama dzwoni,że mam uszykować więcej obiadu bo wraca tata :baffled: i nici z figlowania rano :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry