reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
avensis szkoda, że tego nie widziałyśmy :)

jaką miał minę? co powiedział?
Mina zaskoczona i lekko niewyraźna, ale zadowolony :-)Im więcej czasu mija, tym bardziej jest sobą:tak:
Dla mnie to też max nowa sytuacja i milion myśli w głowie, ale to dlatego, że to zmiana o 180 stopni. Potrzeba trochę czasu, żeby się przyzwyczaić do nowej sytuacji:tak:

Wszystkie chciałybyśmy mieć taka tajemnice. Ja jak się w końcu uda to powiem najbliższym jak sie zacznie 2 trymestr zeby w razie czegos nie tłumaczyc sie znowu. Coraz bardziej zaczynam se uswiadamiac ze jak bede w ciazy to bede swirowac na maxa bo bede sie bała powtórki z przed 1,5 roku , oo i stary se od sexiku odpocznie ze 3 miesiace to wtedy doceni:-)

Doceni doceni :)

Mnie jakies choróbsko zaczyna brac, wiec musze działać! Trzymajcie sie dziewuszki - miłego wieczoru - niech niezaspokojone staraczki zostaną zaspokojone :-D

Dziewczyny, chcę sobie zakupić testy owulacyjne z allegro.
1. Które polecanie?
2. Czy do każdego testu muszę mieć nowy sterylny pojemniczek na mocz czy wystarczy mi jeden, którego będę używała tylko do tego celu? (może to głupie pytanie, wybaczcie...):zawstydzona/y:
3. Czy te testy ciążowe paskowe, dodawane często na aukcjach allegro są warte zachodu? Czy też lepsze są te kupowane w aptece?

Dziękuję za odpowiedzi na moje pewnie "śmieszne" pytanka :eek: ale naprawdę jestem głupiutka co do tych testów.

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry