reklama

Staraczki grudniowe 2012

avensis a co z naszym talizmanem?? :-)

marcia zamówiłam termometr i zaczynam od tego cyklu :tak:
annie.--> która pierwsza poda mi adres dostanie talizman,hahaha:-)
Się zastanawiam, czy będziemy mogli z moim eM pojechać do Jeleniej Góry - mamy tak tydzień w SPA wykupiony i opłacony, a to góry, a zdnia nt.wyjazdu w góry w I trymestrze są podzielone. Zapytam lekarza i mam nadzieję, że dostanę pozwolenie:tak:

reklama
Avensis ja mam na ipadzie taka aplikacje, takie kolo jak czasami maja ginekolodzy to wychodzi ze 4 tydzien rowno i termin na 04 10 2013.

Annie to zycze powodzenia , powiem ci ze duzo daje te mierzenie bo wiesz czy ta owu byla czy nie dowiedzialam sie jaka mam faze lutealna, i wiem kiedy mam dostac okres tak konkretnie ale powiem ci ze ja mierze od wrzesnia i juz mi sie tak nie chce ze szok ale trzeba to trzeba.
haha, 2 dni przed rocznicą naszego ślubu:-D

wiesz kochana spa i relaks wydaje mi sie jak najbardziej wskazane tylko se na nartach nie pojezdzisz. moja siostra chyba w 4 miesiacu poleciała do Prtugali i miała plamienia wczesniej a lekarz jej powiedział ze moze i było wszystko ok.

gdyby mi sie udało w tym cyklu miałabym termin na 02.10 i tak w głebi duszy strasznie chciałam teraz zajsc bo moze udałoby sie urodzic na 35 urodziny mezusia 30 09 a taki prezencik, ale dupa prezenciku nie bedzie:no:

wiesz kochana spa i relaks wydaje mi sie jak najbardziej wskazane tylko se na nartach nie pojezdzisz. moja siostra chyba w 4 miesiacu poleciała do Prtugali i miała plamienia wczesniej a lekarz jej powiedział ze moze i było wszystko ok.

gdyby mi sie udało w tym cyklu miałabym termin na 02.10 i tak w głebi duszy strasznie chciałam teraz zajsc bo moze udałoby sie urodzic na 35 urodziny mezusia 30 09 a taki prezencik, ale dupa prezenciku nie bedzie:no:
Narty jak najbardziej mogę odpuścić, chociaż też planowaliśmy, bo w Karpaczu super trasy, no, ale nie szkodzi. Też mam nadzieję, że relaks i masaże będą jak najbardziej OK i spacery spokojne po okolicy:-)

Marcia, no to Mąż będzie miał prezent chwilę później:tak:i też, napewno, będzie zadowolony:-)

no poczeka nie ma wyjscia.

co do tych innych wspomagaczy to brałam jakis czas te witaminy beparent ale jak widac bez skutku i sa dosc drogie wiec zatrzymałam sie przy zwykłym foliku i witaminach prenatalnych z przerwami w braniu. co do tego zelu to nie próbowałam ale wuka która tu czasami do nas wpada tego uzywała i tez zachwytu nie było

ania dobry filmik:-) ze tez kutaski ich nie zabola od takiego machania:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-D melduje się! wróciłam z zakupów i się obżeram gniazdkiem :-D mniam,mniam.

a mi termin wszystko jedno :-D kiedyś nie chciałam trafić na listopad i grudzień, ale jak tak wypadnie to i tak będę się cieszyć:-D:-D

annie. Ty zboczuchu :-D:-D:-D filmik extra :D :zawstydzona/y:

a mój stary !!! toż to szok ... nawet wczoraj mu się chciało igraszek i sam się przyznał,że jak miał taką przerwę tu mu lepiej seks smakuje hahaha :D

ja też się rozglądam za tą książką - ale chciałabym od kogoś pożyczyć a nie kupić :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki :)

Mojemu mężowi wczoraj się polepszył humorek i sam mnie zagonił do wyrka i nie musiałam jeszcze wytaczac swojej "ciężkiej artylerii" z szuflady. Zachowam na owulację hihih. Póki co na teście owu nawet kreski nie ma tzn minimalny cień cienia.

Nanncy ja mam te z allegro. Testy OWULACYJNE owulacyjny 10 szt +3 test ciążowy (2923926154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z oszczędności wybrałam takie. Wydaje mi się że są OK. W poprzednim cyklu pokazały mi się 2 kreski więc chyba działają. Też mam tylko jeden pojemniczek i go myję :)

Avensis takie chwile są na pewno niezapomniane. Ja się nie mogę doczekać tego momentu kiedy będę mogła swojemu mężowi i rodzicom powiedzieć że jestem w ciąży :) póki co cieszę się Twoim szczęściem :) jak założysz ten październik to może faktycznie któraś z nas szczęśliwie dołączy. Wiecie że ja sama jestem z października? :) i jeszcze mówiłam mojej mamie że październik i listopad to chyba najgorsze miesiące na urodzenie dziecka hehhe a teraz właśnie te terminy przede mną :)

annie ja odpuszczam mierzenie na czas @ jakoś sobie tego nie wyobrażam :)

Filmik extra :D już go widziałam dawno temu ale za każdym razem micha się cieszy jak widzę ich miny i zaangażowanie w "machanie" :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry