reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nancy

1. Ja kupowałam te najtańsze na allegro, duży zestaw i do tego w gratisie są ciążowe Testy OWULACYJNE owulacyjny 30 szt +5 test ciążowy (2944692165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

2. Ja tam sikam w jeden i ten sam, oczywiście potem go myję i suszę ;-)

3. Nie mnie oceniać czy są warte zachodu bo do tej pory wychodziły mi negatywe, hmm... pewnie dlatego, że nie byłam w ciąży :-D no cóż, tutaj muszą wypowiedzieć się dziewczyny, które zaszły i wtedy mogą powiedzieć który test i co im pokazał w którym dniu.

reklama
Nancy ja kupowalam te
http://allegro.pl/50x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i2951863737.html
Glownie dlatego ze podana jest czulosc tych testow a to jest wazne . Te maja ok . Sprzedawca nazywa sie przedciaza

Ostatnia edycja:
karola chyba kupowałyśmy na tej samej aukcji :-D co u Ciebie? dawno tu nie byłaś

marcia jak małża wypościsz to sam będzie aranżował :tak:

mam jeszcze pytanie do Was może głupie ale kto pyta nie błądzi :-) w czasie okresu mierzycie temperaturę też dowcipnie? czy trzeba ją mierzyć?? bo widzę że niektóre dziewczyny odpuszczają pomiary jak mają @

Ostatnia edycja:
Dobrej nocy Dziewczyny :-)

Ide poczytac, bo wciagnelam sie w Piecdziesiat Twarzy Greya :zawstydzona/y: a po tym mam taka ochote na ...:zawstydzona/y: ;-) ze az ostatnio nawet moj po upojnej nocy mowil - "co ta ksiazka z toba robi:-D "

Annie - ja nie mierze, przynajmniej nie na poczatku jak mnie zalewa, dzis już miałam, ale spałam 3h i wstawałam o 6 a mierze o 7.30 wiec - jutro zaczynam ;]

Ashlee - cóż to za książka! ktoś ją tu czytał chyba już :):):)

Witam sie porannie!

u mnie malymi kroczkami spada temperaturka znaczy sie dolacze do lutowych staran.;-)

co do mierzenia to przewaznie mierze pod jezykiem i wtedy to nie ma znaczenia ale raz mierzylam dowcipnie i wtedy odpuscilam i zaczelam po bo to nie wplywa na wykres obys potem mierzyla regularnie o tej samej porze i bedziesz miala obraz swoich cykli

reklama
Avensis ja mam na ipadzie taka aplikacje, takie kolo jak czasami maja ginekolodzy to wychodzi ze 4 tydzien rowno i termin na 04 10 2013.

Annie to zycze powodzenia , powiem ci ze duzo daje te mierzenie bo wiesz czy ta owu byla czy nie dowiedzialam sie jaka mam faze lutealna, i wiem kiedy mam dostac okres tak konkretnie ale powiem ci ze ja mierze od wrzesnia i juz mi sie tak nie chce ze szok ale trzeba to trzeba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry