reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Wiedziałam że Wam się spodoba :-D mnie też jest obojętne kiedy. Wiadomo, że na wiosnę jakoś najwygodniej.

A ja nie wiem juz co mam myśleć. Dzisiaj nie mam już żadnych objawów nadchodzącej @. Nawet mnie podbrzusze nie boli...:baffled:

Wiedziałam że Wam się spodoba :-D mnie też jest obojętne kiedy. Wiadomo, że na wiosnę jakoś najwygodniej.

A ja nie wiem juz co mam myśleć. Dzisiaj nie mam już żadnych objawów nadchodzącej @. Nawet mnie podbrzusze nie boli...:baffled:

No to będą kolejne II kreseczki:tak:
Od wczoraj nie ruszyłam moich ukochanych owoców - czyżby to te "odrzuty" i zachcianki?:-)
Mój eM nadal jest w szoku,hahahaha,jakbyście widziały wczoraj Jego minę,hahahaha:-D Biedny, aż mi Go żal, ale wiem, że On tak ma, że się musi z myślą oswoić. Zresztą ja też, pomimo tego, że się cieszę, że Maciuś (czuję, że to będzie chłopak) sobie rośnie zdrowo, to też jestem w szoku i są momenty, że ogarnia mnie panika jak My sobie damy radę i czy będziemy potrafili wychować dziecko na dobrego człowieka. Poza tym jestem non stop zmęczona i cały czas bym spała. A jak śpię, to mam takie sny, że nawet po gandzi człowiek, chyba, tak nie ma (nie wiem jak to jest po gandzi, bo nigdy nie paliłam):confused:
Z tego, co pamiętam, to jutro kolejny wysyp testujących,prawda?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się i ja :) jutro termin @ a tu zero objawów, mówię Wam nic nie ma... także bardzo się z tego cieszę :) mój mąż wczoraj nawet zauważył, że mi żyłki powychodziły na piersiach... także jutro testowanko :-) i ciągle mam dużo białego śluzu...
Annie filmik extra :-D a skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro :)
Asia ja tą książkę sobie ściągnęłam w pdf i mam na komórce :)

witam się i ja :) jutro termin @ a tu zero objawów, mówię Wam nic nie ma... także bardzo się z tego cieszę :) mój mąż wczoraj nawet zauważył, że mi żyłki powychodziły na piersiach... także jutro testowanko :-) i ciągle mam dużo białego śluzu...
Annie filmik extra :-D a skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro :)
Asia ja tą książkę sobie ściągnęłam w pdf i mam na komórce :)

jestem przekonana, że zobaczysz II na teście:tak:
Będziemy razem październikówki zakładać:-)

A co się z SeeYou dzieje? Halo, proszę Pani?

reklama
:-D a ja hmm? Listopadówki :-D albo Grudniowe Mamusie :-D chociaż na listopad nawet nie liczę bo nie wiem czy mam w ogóle owulację w tym cyklu :szok: a kolejna stymulacja dopiero po @ więc test by wypadł w marcu :szok: ojojoj :-D:-D

gorzej jak obletę cały 2013 rok miesiacami i nic :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry