Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiedziałam że Wam się spodobamnie też jest obojętne kiedy. Wiadomo, że na wiosnę jakoś najwygodniej.
A ja nie wiem juz co mam myśleć. Dzisiaj nie mam już żadnych objawów nadchodzącej @. Nawet mnie podbrzusze nie boli...![]()

Biedny, aż mi Go żal, ale wiem, że On tak ma, że się musi z myślą oswoić. Zresztą ja też, pomimo tego, że się cieszę, że Maciuś (czuję, że to będzie chłopak) sobie rośnie zdrowo, to też jestem w szoku i są momenty, że ogarnia mnie panika jak My sobie damy radę i czy będziemy potrafili wychować dziecko na dobrego człowieka. Poza tym jestem non stop zmęczona i cały czas bym spała. A jak śpię, to mam takie sny, że nawet po gandzi człowiek, chyba, tak nie ma (nie wiem jak to jest po gandzi, bo nigdy nie paliłam)
Piecdziesiat Twarzy Greya jest moja
właśnie zamawiam na allegro
nie mogę się oprzeć 

Ashlee mam nadzieję 

potem dam staremu do przejrzenia 

a skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro witam się i jajutro termin @ a tu zero objawów, mówię Wam nic nie ma... także bardzo się z tego cieszę
mój mąż wczoraj nawet zauważył, że mi żyłki powychodziły na piersiach... także jutro testowanko :-) i ciągle mam dużo białego śluzu...
Annie filmik extraa skoro objawów @ nie ma to testujesz ze mną jutro
Asia ja tą książkę sobie ściągnęłam w pdf i mam na komórce![]()

a ja hmm? Listopadówki
albo Grudniowe Mamusie
chociaż na listopad nawet nie liczę bo nie wiem czy mam w ogóle owulację w tym cyklu
a kolejna stymulacja dopiero po @ więc test by wypadł w marcu
ojojoj