reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
udało mi się zrobić wyraźniejsze zdjęcie 2013-01-25 16.44.52.jpg tylko wcześniej była mniej widoczna a jak test wysechł to się zrobiła wyraźniejsza

Dzięki Ashlee ;-) a bo się głupia teraz stresuje i co chwile zaglądam na ten test czy ta kreska tam faktycznie jest, ale jak się dobrze przyjrzeć to jest choć bardzo bladziutka. Mam nadzieję, że jutro jak zrobię z porannego moczu to będzie już wyraźna i nie będę miała wątpliwości

Avensis a powiedz mi czy u Ciebie też tak było, że jak test wysechł już to ta kreseczka była wyraźniejsza? bo u mnie właśnie tak jest.Zobacz załącznik 534322

Tak, też była ciemniejsza po wyschnięciu:tak:
Nula, jesteś w ciąży:-)

jejku dziewczyny ale się cieszę, serio już myślałam, że ja sobie tylko coś wyobrażam z tą drugą kreską... przepraszam Was bardzo za zamęczanie tymi postami ale serio ja ciągle nie mogę w to uwierzyć! Jutro zrobię rano drugi test i zobaczymy... no i się okaże czy @ na pewno się spóźnia ale nie mam bóli brzucha więc chyba nie przyjdzie

Nula - Jupi !!!!!! Czaaaadowo :-D Tak się cieszę, bo jak niskie statystyki ciążowe to sobie człowiek myśli, że przyszły jakieś bezdzietne czasy czy co :baffled: Gratulacje Nula! Widzisz, jakieś przeczucie wszyscy mieli, żeby nie czekać do jutra hihi

Emalia, to mnie pocieszyłaś ciutkę. No dzisiaj mam tylko wkładkę i nic na niej nie zauważyłam, jedyne co to w toalecie :confused:

na razie tak cichutko dziękuję za gratulację :) powiedziałam mężowi, bardzo się ucieszył choć nie był jakoś bardzo zaskoczony bo obstawiał, że tym razem się udało. Postanowiliśmy, że test powtórzę w niedzielę a w poniedziałek pójdę na bete

reklama
Ania ty sie wydzierasz na swojego a ja wpierdzielam dzisiaj diete szlag trafil, wkurzenie wzielo gore i zrobilam pizze ( bardzo dobry przepis na ciasto ) i oczywiscie zjadlam a teraz wciagam czekolade i daimy z corka .
Co do przepisow to laska z bloga moje ekspresje kulinarne ma swietne przepisy i co najwazniejsze wszystko wychodzi. Jak zaczelam gotowac i piec z jej przepisow stalam sie niemal ekspertem w dziedzinie ciasta drozdzowego ktore nigdy mi nie wychodzilo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry