reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie nie pokaże bo kurcze nic nie widać na zdjęciu, ja na komórce mam kiepski aparat i nie zobaczycie na pewno nic, chociaż spróbuje zrobić. Zastanawiam się czy mówić mojemu czy czekać do jutra i dopiero po 2 teście mu powiedzieć

reklama
Annie nie pokaże bo kurcze nic nie widać na zdjęciu, ja na komórce mam kiepski aparat i nie zobaczycie na pewno nic, chociaż spróbuje zrobić. Zastanawiam się czy mówić mojemu czy czekać do jutra i dopiero po 2 teście mu powiedzieć

nula--> na pewno jesteś w ciąży, bo zrobiłaś test przed terminem okresu,a juz masz II kreski:-)

kurcze cały czas mi się wydaje, że to jednak chyba nie ciąża to bo taka jasna ta kreseczka, że szok!, trzeba się wpatrzyć i teraz się zastanawiam czy ja sobie jej czasem nie wyobrażam... teraz się będę stresować do jutra rana.
buu wszyscy sobie poszli i mnie zostawili samą

Ostatnia edycja:
Dzięki Ashlee ;-) a bo się głupia teraz stresuje i co chwile zaglądam na ten test czy ta kreska tam faktycznie jest, ale jak się dobrze przyjrzeć to jest choć bardzo bladziutka. Mam nadzieję, że jutro jak zrobię z porannego moczu to będzie już wyraźna i nie będę miała wątpliwości

Avensis a powiedz mi czy u Ciebie też tak było, że jak test wysechł już to ta kreseczka była wyraźniejsza? bo u mnie właśnie tak jest. 2013-01-25 16.29.23.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry