• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie nie pokaże bo kurcze nic nie widać na zdjęciu, ja na komórce mam kiepski aparat i nie zobaczycie na pewno nic, chociaż spróbuje zrobić. Zastanawiam się czy mówić mojemu czy czekać do jutra i dopiero po 2 teście mu powiedzieć

reklama
Annie nie pokaże bo kurcze nic nie widać na zdjęciu, ja na komórce mam kiepski aparat i nie zobaczycie na pewno nic, chociaż spróbuje zrobić. Zastanawiam się czy mówić mojemu czy czekać do jutra i dopiero po 2 teście mu powiedzieć

nula--> na pewno jesteś w ciąży, bo zrobiłaś test przed terminem okresu,a juz masz II kreski:-)

kurcze cały czas mi się wydaje, że to jednak chyba nie ciąża to bo taka jasna ta kreseczka, że szok!, trzeba się wpatrzyć i teraz się zastanawiam czy ja sobie jej czasem nie wyobrażam... teraz się będę stresować do jutra rana.
buu wszyscy sobie poszli i mnie zostawili samą

Ostatnia edycja:
Dzięki Ashlee ;-) a bo się głupia teraz stresuje i co chwile zaglądam na ten test czy ta kreska tam faktycznie jest, ale jak się dobrze przyjrzeć to jest choć bardzo bladziutka. Mam nadzieję, że jutro jak zrobię z porannego moczu to będzie już wyraźna i nie będę miała wątpliwości

Avensis a powiedz mi czy u Ciebie też tak było, że jak test wysechł już to ta kreseczka była wyraźniejsza? bo u mnie właśnie tak jest. 2013-01-25 16.29.23.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry