Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola, strasznie mi przykro, że tak się skończył ten cykl(

Jakaś katastrofa! Obaj moi lekarze leżą w szpitalu :/ Normalnie nie wierzę... Wizyta w sprawie enometriozy przesunięta została na wrzesień. Uwaga powtarzam: WRZESIEŃ !!! Mój magiczny miesiąc przepowiedziany przez wróżkę 
i tu uwaga dla Karoli - że podobno nawet infekcja w zatokach może mieć wpływ na funkcjonowanie jajników bo podobno z krwią bakterie przedostają się właśnie do przydatków![]()

ja jestem przerazona infekcjami bo to bylo prawdopodobnie przyczyna mojego wczesniejszego porodu w 26tygodniu. dlatego ja jestem, zdania ze " na oko to sobie lekarz moze kawe poslodzic" ale niestety czasami tak lekarze traktuja infekcje bagatelizuja , u mnie wymaz z kanalu kosztuje 33zl za bakterie i 35 za grzyby wiec 68 zl za ogolny wymaz a pozniej jezeli ktos chce antybiogram to tez moze go zrobic ze w razie czego wiedziec czym to leczyc, bo np. w poprzedniej ciazy mialam uplawy i gin ciagle dawal clotrimazolum a okazalo sie ze niestety to nie dziala tak naprawde na najpopularniejsza odmiane grzybow. takze kochana ja cie nie chcialam bron boze nastraszyc tylko zeby wiesz taka lampka ci sie swiecila bo ja naprawde odwiedzilam sporo lekarzy i wiekszosc to bagatelizuje i to na maksa. 

Ja się dziś wstrzymałam a może jednak warto to zrobić przed ciążą??? Zresztą co ja gadam, napewno warto! Tylko lepiej z szyjki czy z pochwy? Co radzicie? Wiece coś może o wpływie bakterii e.coli którą mam często w pęcherzu - na płodność i fasolkę?
. Kurczę, trzeba wziąć na to poprawkę bo takie czytanie w necie to wiesz... wszystko można wyczytać. No i teraz doczytałam, że zapalenie przydatków raczej dawałoby jakieś objawy, typu bóle podbrzusza, gorączka itp...