reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Poddać się nie ma mowy :) ale myślałam,że dojdę do 5-6 Kg w tym miesiącu, ale cóż :-D
dorzucę więcej ćwiczeń i już.

Dziewczyny - ja chyba jestem porąbana ... wiem,że na razie zaprzestaliśmy starań ( w sensie zabezpieczamy się ), do ślubu jeszcze kawałek - ale coraz częściej myślę o bobasku i jak to będzie jak będę w ciąży :-D

Do tego zobaczyłam na FB,że mój ex zrobił dziecko jakiejś małolacie i normalnie mi żal dupę ściska ...
że taka łachudra będzie mieć dziecko :confused:

Butterko - miałam pisac to co Marcia - spadek wagi szybki jest na początku, i to się łączy z utratą wody i wogóle, potem jest przestój i spada już wolniej!!

jestem zła bo dzis miał byc remont - dokłądac mieli nam robotnicy grzejniki, i sprawa się rypła. Jestem wściekła!

Śmię twierdzić ze robotnicy chcieli nas naciągnąć!! ciule jedne!! Dzwonią ze cena grzejnika, który zamówili uległa zmiane.. miał kosztować ok 500 zł, a gośc wysokczył z ceną 780!! i tym samym cena za całość 1200! no i musieliśmy dzwonić do właścicielki czy akceptuje, zaakceptowała. dzwonie że ok - mogą przyjeżdżać, ze cena odpowiada, a on do mnie ze podliczył to dokładniej i wyjdzie jakieś 1350 ( na początku umawialiśmy się na 1000!!!) spytałam jaki to grzejnik i co?? i znależliśmy ten grzejnik z dostawą za 500 zł!! no kur....!!! nie wiem, czy oni myśleli ze my młodzi sie nie znamy to się damy wycyckać?? wściekła jestem. bo dalej nie będzie to zrobione..;/ trzeba czekąc na dostawe..!

a ja miła gospodyni przygotowałam już dla nich obiad - rozmroziłam krokiety co by chłopy mieli co jeść - to teraz mój łukasz 3 dni będzie na tych krokietach jechał!

No ale sa i pozytywy dnia dzisiejszego! Siostra dowiedziała się ze będzie miała SYNKA :) ale super! ciesze się strasznie, to ich drugoe o ostatnie dzidzi no i będa miec parkę! co wiecej - cała wyprawka dziewczynkowa trafia do mnie :):) hihihi!

Kasiaczek - ahh ci fachowcy ,,, wiem to po łazience, niech ich szlak trafi.

WP_000336.jpgWP_000335.jpg WP_000318.jpg mój co mógł to zrobił,żeby pozakrywać mankamenty ...
ale ja pedant je widzę, aczkolwiek jak przyszły akcesoria mało zwracam na nie uwagę :)

a co do wagi spokojnie - wszystko jest pod kontrolą :-D nie wiem czy mi pozwoli babka tyle zrzucić, na razie mam pozwolenie na 13 kg, z czego 9,4 kg za mną :-D teraz skupię się na modelowaniu brzucha :-D
w ogóle jak pokazałam zdjęcia to koleżanki nie dają mi 75 kg :D a tyle w tej chwili ważę ;)

WP_000352.jpg przepraszam za spodnie ale akurat się zsunęły - teraz będę ćwiczyć nad brzuchem, nogi jeszcze oczywiście ;D

Załączniki

• WP_000336.jpg
    WP_000336.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 50
  • WP_000335.jpg
    WP_000335.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 50
  • WP_000318.jpg
    WP_000318.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 57
  • WP_000352.jpg
    WP_000352.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Ja to nie mam problemow z fachowcami bo moj mezus bardzo zdolny i wszystko robi sam wiec nikomu nie da zarobic:-)

opilam sie sokiem i leze napita jak wesz... Wycisnelam se 2,5 l soku z pomaranczy, winogron, bananow, jablek i gruszek i jest boski

reklama
Butterko - wow! szalona ;)

Marciu - ale mniami sok :) wiesz, u mnie tata jest taka złota rączką, ale nie chciałam go fatygować zresztą musiałby załatwiac od kogoś narzędzia, bo centralnym ogrzewaniem na codzien się nie zajmuje! PIerwszy raz mam doczynienia z innymi fachowcami niż tatko i już mam negatywne doznania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry