Aklime
Fanka BB :)
Widac widac Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widac widac Gratulacje
Gratulacje
Ja testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłamMi wychodzą totalnie różnie, czasem krecha jest zdecydowanie mocniejsza (ale jeszcze nie pozytyw) i myślę sobie "oho, w końcu zbliża sie owulacja", robię następnego dnia i wielkie rozczarowanie, bo znowu bladzioch. W tym momencie mam 22dc i same negatywne testy owu, więc chyba po prostu muszę się pogodzić z tym, że owulacji nie było. Obserwuję swój śluz i taki przezroczysty, cągnący i w dużej ilości mam średnio co drugi dzieńPewnie skończy się na stymulowaniu owulacji...
Byłam w kinie i coś zaczęły mnie pobolewać cycki i ćmić w jajnikach xD Czyżby PMS się rozkręcał? ECH! Trzymam za nas kciuczkiU mnie za 7 dni. Więc czekamy [emoji4]
Ja od początku po odstawieniu anty wierzyłam flo, ale chyba w ogóle od tamtej pory (6 miesięcy) nie miałam owuJa testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłam![]()
Starania wyglądy tak. Owu była chyby 15 października, tak mi się wydaje.O jakie cudowne wieści!!!! Jak wyglądały Wasze starania? Celowałas w owulacje?
Ja po 12 latach zaszłam w pierwszym cyklu.Czy jest któras po odstawieniu antykoncjepcji? Długie starania?
Wow!!!Starania wyglądy tak. Owu była chyby 15 października, tak mi się wydaje.
Zobacz załącznik 1064936
Ja po 12 latach zaszłam w pierwszym cyklu.
Ja rano tak nakrzyczałam na swojego że jak wyszedł z domu to się zastanawiał czy wracać xDPrzy pierwszej ciąży wszystko wskazywało na mega PMS a. Chodziłam taka wkur... że nikt nie mógł wytrzymać ze mną, szczególnie mąż[emoji3]
Gratuluję ❤
Może to pierwsze objawy ciążyByłam w kinie i coś zaczęły mnie pobolewać cycki i ćmić w jajnikach xD Czyżby PMS się rozkręcał? ECH! Trzymam za nas kciuczki![]()