L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie wadliwy. Cos tam delikatnie przebijaZrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wadliwy. Cos tam delikatnie przebijaZrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550
Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550
Widaaaać!Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550
Znaczą tyle samo co bhcg skoro ciemnieją to beta rosnie. Robiłam betę w grudniu. Przyrost piękny 155%, a po kilku dniach poroniłam. Może gdyby nie ten korona wirus to bym nawet poszła zrobić betę z ciekawości na jakim jest poziomie, żeby wiedzieć czy wizyta u lekarza w tym tygodniu ma sens, ale u mnie w mieście się teraz nie da zrobić więc nie muszę się nad tym nawet zastanawiać.Ja sprawdzalam chyba z 3 razy testami co kilka dni ostatnim miesiacem po czym po ostatnim sprawdzeniu 2 dni pozniej tak spadlo bthcg ze zaczelam krwawic i nie bylo juz co ratowac... jednak lepiej zbatac bete nie testami. I w kolejnej ciazy tez bede wolala isc na bete niz powtorzyc ten sami glupi blad. Oczywiscie mam nadzieje ze w zyciu ci sie to nie przydazy ale jednak testy nic nie znacza ;(
O to to!Teoretycznie beta tez. Wiec poprostu dobre nastawienie i musi być dobrze !
Nie wszystkim dziewczynom test owu wychodzą pozytywne gdy są we wczesnej ciąży.Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna
![]()
Coś się lekko przebijaZrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550
Ja tez widze :-) mozesz powtorzyc 10.. ale 2 kreski sa :-)Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550