Według mnie jest w normie.Ja się nie znam na tych normach
U mnie raczej @ idzie bo zaczyna mnie boleć okresowo ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie jest w normie.Ja się nie znam na tych normach
Ja te się czułam okresowo ,ile do miesiączki?Według mnie jest w normie.
U mnie raczej @ idzie bo zaczyna mnie boleć okresowo ;/
Gratulacje!!Dziewczyny mam wyniki .
Hcg 165,88
Progesteron 31,8
Cudownie!!!Test o czułości 20 . Sama w to nie wierzę!!
Kochana A Ty pamiętasz jaki miałaś progesteron w 4 tygodniu ?Gratulacje!!
Nie zawsze ma się jakiekolwiek objawy do terminu @Mnie nic nie jest, cycki też nie bolą, ale takie objawy to chyba dopiero po zagnieżdzeniu co? Nie znam się na tym [emoji848]
38,20 ng/mlKochana A Ty pamiętasz jaki miałaś progesteron w 4 tygodniu ?
Norma dla Ciebie to od 2,8-147,3 ng, Ty masz 31, więc mieścisz się w normie wg wartości Twojego laboratorium. Ja przy podobnej wartości bety miałam progesteron prawie 50, a i tak dostałam dupka na wszelki wypadek dlatego pisałam o tej konsultacji z ginem. Czytałam, że robiłaś betę w luxmedzie, nie masz tam możliwości poproszenia o rozmowę z ginekologiem?Ja się nie znam na tych normach
Wg mnie bardzo ładne wyniki, gratulacje! Progesteronem się nie przejmuj, lepiej że jest wyższy, to niski powinien budzić wątpliwości. Miałam na bardzo podobnym poziomie.Dziewczyny co myślicie?
Progesteron wielki...Zobacz załącznik 1106229