reklama
Myślałam o Tobie od kilku dni! Bardzo mi przykro!
Jak się czujesz? Jakie są zalecenia lekarzy?
Hej odebrałam wynik . Trisomia 18 czyli Edwards
Dopiero jutro konsultacja Ale lekarz za wiele nie powie tak Naprawdę nikt mi nie powie ile dziecko będzie żyło. Ja się czuje średnio pominę psychikę Ale fizycznie strasznie słabo , czasami z bezsilności i tak ogromnego osłabienia płacze. Psychicznie jest ciężko wiadomo Ale jakoś muszę przeżyć.Myślałam o Tobie od kilku dni! Bardzo mi przykro!
Mooni89
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroDopiero jutro konsultacja Ale lekarz za wiele nie powie tak Naprawdę nikt mi nie powie ile dziecko będzie żyło. Ja się czuje średnio pominę psychikę Ale fizycznie strasznie słabo , czasami z bezsilności i tak ogromnego osłabienia płacze. Psychicznie jest ciężko wiadomo Ale jakoś muszę przeżyć.
Nie wyobrażam sobie nawet co czujesz! Jak chcesz pogadać to pisz! Czy w tej sytuacji masz możliwość terminacji ciąży czy w ogóle nie bierzesz tego pod uwagę? Mamy od jakiegoś czasu prywatny wątek ze starymi staraczkami, jakbyś chciała dołączyć to daj znać.
Dopiero jutro konsultacja Ale lekarz za wiele nie powie tak Naprawdę nikt mi nie powie ile dziecko będzie żyło. Ja się czuje średnio pominę psychikę Ale fizycznie strasznie słabo , czasami z bezsilności i tak ogromnego osłabienia płacze. Psychicznie jest ciężko wiadomo Ale jakoś muszę przeżyć.
Magd.a
Dopiero jutro konsultacja Ale lekarz za wiele nie powie tak Naprawdę nikt mi nie powie ile dziecko będzie żyło. Ja się czuje średnio pominę psychikę Ale fizycznie strasznie słabo , czasami z bezsilności i tak ogromnego osłabienia płacze. Psychicznie jest ciężko wiadomo Ale jakoś muszę przeżyć.
Gdybys czegos potrzebowala to pisz. Czasami dobrze sie wygadac. Tule mocno.. [emoji22]
Koniecznie chce tam być ❤Nie wyobrażam sobie nawet co czujesz! Jak chcesz pogadać to pisz! Czy w tej sytuacji masz możliwość terminacji ciąży czy w ogóle nie bierzesz tego pod uwagę? Mamy od jakiegoś czasu prywatny wątek ze starymi staraczkami, jakbyś chciała dołączyć to daj znać.
Tak terminacja jest możliwa Ale ja nie biorę tego pod uwagę chce urodzić dziecko niezależnie od tego jakie jest będzie ciężko
Ok dodamy Cie! Jak po konsultacji??
Koniecznie chce tam być [emoji173]
Tak terminacja jest możliwa Ale ja nie biorę tego pod uwagę chce urodzić dziecko niezależnie od tego jakie jest będzie ciężko
agula301
@Luckylack znam Twoja historie od samego początku, bo czytałam wtedy forum. Strasznie mi przykro, że taka jest diagnoza. Nie ma tu chyba mądrych slow i jedyne co przychodzi mi do głowy to, że jesteś bardzo dzielna kobieta i bardzo odważna jeśli chodzi o decyzję jaka podjęłaś. Jeszcze kiedyś zaświeci nad Twoja głowa słońce. Przytulam
reklama
Po konsultacji w sumie nic podpisałam że odebrałam dokument i że chce kontynuować ciaze .Ok dodamy Cie! Jak po konsultacji??